ΧΤΥΠΆΝΕ ΤΟΥΣ ΒΕΝΖΙΝΟΚΊΝΗΤΟΥΣ ΦΥΣΗΤΉΡΕΣ ΈΞΩ ΑΠΌ ΤΟ ΠΆΡΚΟ
LB5800E

986m³/h BLOWER

Επιλογή μεταβαλλόμενης ταχύτητας στον αντίχειρα για επιπλέον έλεγχο ροής αέρα, για χρήση με ένα χέρι. Απόδοση πάνω από 986m3/h στη λειτουργία Boost. Για μεγαλύτερες επιφάνειες και μεγαλύτερους κήπους.

Read the full description below

This product is also sold as a kit. You could save £124.00.

Προβολή LB5804E 986m³/h BLOWER (KIT)

Share this product

Product Specification

Show all

Full Product Description

Ο φυσητήρας μπαταρίας LB5800E της EGO Power+ είναι ιδανικός για μεγαλύτερες επιφάνειες και μεγάλους κήπους. Παρέχεται με το κυκλικό ακροφύσιο ΑΝ6000R και το επίπεδο ακροφύσιο AN6000F για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Με απόδοση 986m3/h στη λειτουργία Turbo Boost μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι όποιο ακροφύσιο και αν χρησιμοποιήσετε, θα υποστηρίζετε από ισχύ εφάμιλλη της βενζίνης.
Η μετάβαση στην μπαταρία δεν έχει μόνο θετική επίδραση στο περιβάλλον αλλά είναι και ωφέλιμη για την υγεία σας. Τα εργαλεία κήπου μας με μπαταρία μειώνουν τον κίνδυνο HAV (κραδασμοί στο σύστημα χεριού- βραχίονα), VWF (νέκρωση δαχτύλων λόγω κραδασμών) και συνδρόμου καρπιαίου σωλήνα, και αυτός ο φυσητήρας δεν διαφέρει. Με κραδασμούς μόνο 0,18m/s, είναι ένας από τους καλύτερους φυσητήρες στην αγορά και είναι απόδειξη του χρόνου που αναλώνουμε στην έρευνα και ανάπτυξη.
Τα ασύρματα εργαλεία κήπου μας σας επιτρέπουν να κινείστε ελεύθερα μακριά από κινδύνους πτώσεις και επεκτάσεις καλωδίων, χωρίς να ανησυχείτε για την ισχύ. Απλά προσαρμόστε την μπαταρία της επιλογής σας με ένα κλικ και είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε την εργασία που έχετε μπροστά σας.

ΟΦΈΛΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ EGO POWER+

 • ΙΣΧΎΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΌΤΗΤΑ ΜΠΑΤΑΡΊΑΣ
  Παρέχοντας την ισχύ που χρειάζεστε, για κάθε εργασία. Η μπαταρία ARC Lithium™ 56V είναι ένα θαύμα μηχανικής που ξεπερνά τον ανταγωνισμό σε κάθε επίπεδο και έχει τη δυνατότητα να ξεπερνά τη βενζίνη. Όλες οι μπαταρίες μας 56V ARC Lithium™ είναι εναλλάξιμες σε ολόκληρη τη σειρά μπαταριών EGO - έτσι ώστε να υπάρχει μια μπαταρία για κάθε εργαλείο και κάθε εργασία.
 • ΑΝΘΕΚΤΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΌΔΟΣΗ
  Ως μια ώριμη, κορυφαία εταιρεία της αγοράς και μέλος του ομίλου Chervon, είμαστε υπερήφανοι για τις βέλτιστες πρακτικές που διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα μας είναι του υψηλότερου δυνατού επιπέδου. Στην πραγματικότητα, είμαστε τόσο σίγουροι για την ποιότητα και την απόδοση των εργαλείων μας που προσφέρουμε κορυφαίες στον κλάδο εγγυήσεις για εργαλεία και μπαταρίες που αγοράζονται από επαγγελματίες και οικιακούς χρήστες.
 • ΦΙΛΙΚΌΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ
  Στην EGO, σκεφτόμαστε πέρα από τις επιδόσεις. Οι ειδικοί μας είναι αδιάκοποι στην προσπάθειά τους να καινοτομούν εργαλεία για έναν καλύτερο κόσμο. Οι μπαταρίες ARC Lithium™ 56V της EGO δεν έχουν μόνο καλύτερες επιδόσεις από τα καύσιμα, αλλά είναι και καλύτερες για το περιβάλλον. Βοηθήστε μας να οδηγήσουμε την Ευρώπη σε ένα μέλλον με μπαταρίες και δεσμευτείτε για τον πιο έξυπνο και οικολογικό τρόπο εργασίας σε εξωτερικούς χώρους.

BATTERY FEATURES

 • ΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΙΆΖΕΙ ΜΕ ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ
  Σχεδιασμένο για μεγιστοποίηση της απόδοσης
  01 / 05
  Next
 • ΕΞΩΤΕΡΙΚΆ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΈΝΗ ΜΠΑΤΑΡΊΑ
  Παραμένει δροσερό για μεγαλύτερη διάρκεια ισχύος
  02 / 05
  Next
 • ΣΎΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗΣ ΙΣΧΎΟΣ
  Εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ισχύ, απόδοση και χρόνο λειτουργίας
  03 / 05
  Next
 • ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ "KEEP COOL"™
  Διατηρεί την απόδοση αποτρέποντας την υπερθέρμανση
  04 / 05
  Next
 • ΚΑΙΝΟΤΌΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΌΣ ΣΕ ΣΧΉΜΑ ΤΌΞΟΥ
  Μειώνει τη θερμοκρασία στην μπαταρία
  05 / 05
  Start
ΓΙΑ ΈΝΑ ΚΑΘΑΡΌΤΕΡΟ, ΑΘΌΡΥΒΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΈΣΤΕΡΟ ΜΈΛΛΟΝ.
ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΤΕ ΣΕ ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΤΈΨΕΤΕ ΈΝΑ ΔΈΝΤΡΟ ΜΕ ΤΗ ΜΊΑ.

Compare our blowers