ΧΤΥΠΆΝΕ ΤΟΥΣ ΒΕΝΖΙΝΟΚΊΝΗΤΟΥΣ ΦΥΣΗΤΉΡΕΣ ΈΞΩ ΑΠΌ ΤΟ ΠΆΡΚΟ
LB6000E-K1103

Backpack Blower (Kit)

Παρασυρθείτε από την ισχύ του φυσητήρα LB6000E σε συνδυασμό με μπαταρία 10,0Ah. Ιδανικός για επαγγελματική χρήση, απολαύστε 240 λεπτά χρήσης με μια μόνο φόρτιση, ενώ ο ταχυφορτιστής που παρέχεται χρειάζεται μόλις 70 λεπτά για πλήρη επαναφόρτιση. Με τη λειτουργία Boost θα αποχαιρετίσετε τα υγρά φύλλα για ένα ολοκληρωμένο φινίρισμα.

Read the full description below

 • Max. air volume (m3/h) 1020
 • Max. air speed (m/s) 193
 • Max. propulsive force 19.2

In this kit

 • 1020m³/h BACKPACK BLOWER
 • 10.0Ah BATTERY
 • RAPID CHARGER
Share this product

Full Product Description

Το σετ υψηλών προδιαγραφών για αυτόν τον φυσητήρας, το LB6000E-K1103 παρέχεται με μπαταρία 10,0Ah που σας δίνει χρόνο λειτουργίας ως και 240 λεπτά. Ο ταχυφορτιστής που περιλαμβάνετε επίσης στο σετ φορτίζει την μπαταρία υψηλής χωρητικότητας σε μόλις 70 λεπτά.

Ιδανικό για εκείνους που χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο για να καθαρίσουν τα φύλλα σε εξωτερικούς χώρους. Εφαρμόσαμε προηγμένη αεροναυπηγική τεχνολογία  στον ανεμιστήρα Turbo μας  ο οποίος σας δίνει επιπλέον ισχύ όταν είναι απαραίτητο, σε συνεργασία με τον υψηλής επίδοσης κινητήρα χωρίς ψήκτρες (brushless). Ένας πελώριος όγκος αέρα, 1220m3/h (πάνω από 30mph- μίλια ανά ώρα) μπορεί να επιτευχθεί στη λειτουργία boost κάνοντας ακόμα και τις πιο δύσκολες εργασίας παιχνιδάκι.

Σχεδιασμένος για να έχετε τον έλεγχο- από χαμηλή ταχύτητα και χαμηλό όγκο αέρα για τις ευαίσθητες περιοχές, ως την υψηλή ταχύτητα και υψηλό όγκο αέρα για τα δυσκίνητα υγρά φύλλα και άλλα αντικείμενα. Με περισσότερη ισχύ από την πλειοψηφία των βενζινοκίνητων φυσητήρων χειρός, είναι αρκετός για να καθαρίσει ακόμα και το μεγαλύτερο όγκο πεσμένων φύλλων.  

ΟΦΈΛΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ EGO POWER+

 • ΙΣΧΎΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΌΤΗΤΑ ΜΠΑΤΑΡΊΑΣ
  Παρέχοντας την ισχύ που χρειάζεστε, για κάθε εργασία. Η μπαταρία ARC Lithium™ 56V είναι ένα θαύμα μηχανικής που ξεπερνά τον ανταγωνισμό σε κάθε επίπεδο και έχει τη δυνατότητα να ξεπερνά τη βενζίνη. Όλες οι μπαταρίες μας 56V ARC Lithium™ είναι εναλλάξιμες σε ολόκληρη τη σειρά μπαταριών EGO - έτσι ώστε να υπάρχει μια μπαταρία για κάθε εργαλείο και κάθε εργασία.
 • ΑΝΘΕΚΤΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΌΔΟΣΗ
  Ως μια ώριμη, κορυφαία εταιρεία της αγοράς και μέλος του ομίλου Chervon, είμαστε υπερήφανοι για τις βέλτιστες πρακτικές που διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα μας είναι του υψηλότερου δυνατού επιπέδου. Στην πραγματικότητα, είμαστε τόσο σίγουροι για την ποιότητα και την απόδοση των εργαλείων μας που προσφέρουμε κορυφαίες στον κλάδο εγγυήσεις για εργαλεία και μπαταρίες που αγοράζονται από επαγγελματίες και οικιακούς χρήστες.
 • ΦΙΛΙΚΌΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ
  Στην EGO, σκεφτόμαστε πέρα από τις επιδόσεις. Οι ειδικοί μας είναι αδιάκοποι στην προσπάθειά τους να καινοτομούν εργαλεία για έναν καλύτερο κόσμο. Οι μπαταρίες ARC Lithium™ 56V της EGO δεν έχουν μόνο καλύτερες επιδόσεις από τα καύσιμα, αλλά είναι και καλύτερες για το περιβάλλον. Βοηθήστε μας να οδηγήσουμε την Ευρώπη σε ένα μέλλον με μπαταρίες και δεσμευτείτε για τον πιο έξυπνο και οικολογικό τρόπο εργασίας σε εξωτερικούς χώρους.

BATTERY FEATURES

 • ΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΙΆΖΕΙ ΜΕ ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ
  Σχεδιασμένο για μεγιστοποίηση της απόδοσης
  01 / 05
  Next
 • ΕΞΩΤΕΡΙΚΆ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΈΝΗ ΜΠΑΤΑΡΊΑ
  Παραμένει δροσερό για μεγαλύτερη διάρκεια ισχύος
  02 / 05
  Next
 • ΣΎΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗΣ ΙΣΧΎΟΣ
  Εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ισχύ, απόδοση και χρόνο λειτουργίας
  03 / 05
  Next
 • ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ "KEEP COOL"™
  Διατηρεί την απόδοση αποτρέποντας την υπερθέρμανση
  04 / 05
  Next
 • ΚΑΙΝΟΤΌΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΌΣ ΣΕ ΣΧΉΜΑ ΤΌΞΟΥ
  Μειώνει τη θερμοκρασία στην μπαταρία
  05 / 05
  Start
ΓΙΑ ΈΝΑ ΚΑΘΑΡΌΤΕΡΟ, ΑΘΌΡΥΒΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΈΣΤΕΡΟ ΜΈΛΛΟΝ.
ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΤΕ ΣΕ ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΤΈΨΕΤΕ ΈΝΑ ΔΈΝΤΡΟ ΜΕ ΤΗ ΜΊΑ.

Compare our blowers