ΧΤΥΠΆΝΕ ΤΟΥΣ ΒΕΝΖΙΝΟΚΊΝΗΤΟΥΣ ΦΥΣΗΤΉΡΕΣ ΈΞΩ ΑΠΌ ΤΟ ΠΆΡΚΟ
LB6002E

1020m³/h BACKPACK BLOWER (KIT)

The LB6002E Professional Backpack Blower kit is perfect for professional use. The backpack provides comfort during long periods of use, and the flexible bellows tube allows you a greater range of movement. The adjustable handle is bestowed with the power button and variable speed trigger to improve usability.

Read the full description below

In this kit

 • 1020m³/h BACKPACK BLOWER
 • 5.0Ah BATTERY
 • RAPID CHARGER
Share this product

Product Specification

Show all

Full Product Description

Ξεκινήστε το ταξίδι σας στα προϊόντα μπαταρίας με τον Επαγγελματικό Φυσητήρα Πλάτης LB6002E. Με μπαταρία 5,0 Ah που σας παρέχει 120 λεπτά λειτουργίας και ταχυφορτιστή που θα σας επιστρέψει στην εργασία σας σε 40 λεπτά.
Η σκανδάλη μεταβαλλόμενης ταχύτητας σημαίνει ότι μπορείτε να προσαρμόσετε την ταχύτητα στις συνθήκες στις οποίες το χρησιμοποιείται. Το άνετο και ανθεκτικό πλαίσιο πλάτης είναι ιδανικό για μακροχρόνια εργασία και η ρυθμιζόμενη λαβή σημαίνει ότι μπορείτε να προσαρμόσετε τον φυσητήρα στις ανάγκες σας.
Οι σωλήνες του φυσητήρα μπορούν να επιμηκυνθούν ή να μαζευτούν για τον έλεγχο και την ακρίβεια που απαιτείτε για κάθε εργασία και ο πτυσσόμενος σωλήνας επιτρέπει μεγάλο εύρος κίνησης. Σχεδιασμένη με εσάς στο μυαλό, η σειρά Professional είναι ιδανική για εκείνους με μεγάλους κήπους, εκτεταμένους χώρους ή τους επαγγελματίες κηπουρούς που ασχολούνται με τη συντήρηση τέτοιων χώρων. Διαθέτουμε άφθονα προϊόντα στη σειρά Professional τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ.

ΟΦΈΛΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ EGO POWER+

 • ΙΣΧΎΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΌΤΗΤΑ ΜΠΑΤΑΡΊΑΣ
  Παρέχοντας την ισχύ που χρειάζεστε, για κάθε εργασία. Η μπαταρία ARC Lithium™ 56V είναι ένα θαύμα μηχανικής που ξεπερνά τον ανταγωνισμό σε κάθε επίπεδο και έχει τη δυνατότητα να ξεπερνά τη βενζίνη. Όλες οι μπαταρίες μας 56V ARC Lithium™ είναι εναλλάξιμες σε ολόκληρη τη σειρά μπαταριών EGO - έτσι ώστε να υπάρχει μια μπαταρία για κάθε εργαλείο και κάθε εργασία.
 • ΑΝΘΕΚΤΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΌΔΟΣΗ
  Ως μια ώριμη, κορυφαία εταιρεία της αγοράς και μέλος του ομίλου Chervon, είμαστε υπερήφανοι για τις βέλτιστες πρακτικές που διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα μας είναι του υψηλότερου δυνατού επιπέδου. Στην πραγματικότητα, είμαστε τόσο σίγουροι για την ποιότητα και την απόδοση των εργαλείων μας που προσφέρουμε κορυφαίες στον κλάδο εγγυήσεις για εργαλεία και μπαταρίες που αγοράζονται από επαγγελματίες και οικιακούς χρήστες.
 • ΦΙΛΙΚΌΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ
  Στην EGO, σκεφτόμαστε πέρα από τις επιδόσεις. Οι ειδικοί μας είναι αδιάκοποι στην προσπάθειά τους να καινοτομούν εργαλεία για έναν καλύτερο κόσμο. Οι μπαταρίες ARC Lithium™ 56V της EGO δεν έχουν μόνο καλύτερες επιδόσεις από τα καύσιμα, αλλά είναι και καλύτερες για το περιβάλλον. Βοηθήστε μας να οδηγήσουμε την Ευρώπη σε ένα μέλλον με μπαταρίες και δεσμευτείτε για τον πιο έξυπνο και οικολογικό τρόπο εργασίας σε εξωτερικούς χώρους.

BATTERY FEATURES

 • ΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΙΆΖΕΙ ΜΕ ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ
  Σχεδιασμένο για μεγιστοποίηση της απόδοσης
  01 / 05
  Next
 • ΕΞΩΤΕΡΙΚΆ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΈΝΗ ΜΠΑΤΑΡΊΑ
  Παραμένει δροσερό για μεγαλύτερη διάρκεια ισχύος
  02 / 05
  Next
 • ΣΎΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗΣ ΙΣΧΎΟΣ
  Εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ισχύ, απόδοση και χρόνο λειτουργίας
  03 / 05
  Next
 • ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ "KEEP COOL"™
  Διατηρεί την απόδοση αποτρέποντας την υπερθέρμανση
  04 / 05
  Next
 • ΚΑΙΝΟΤΌΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΌΣ ΣΕ ΣΧΉΜΑ ΤΌΞΟΥ
  Μειώνει τη θερμοκρασία στην μπαταρία
  05 / 05
  Start
ΓΙΑ ΈΝΑ ΚΑΘΑΡΌΤΕΡΟ, ΑΘΌΡΥΒΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΈΣΤΕΡΟ ΜΈΛΛΟΝ.
ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΤΕ ΣΕ ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΤΈΨΕΤΕ ΈΝΑ ΔΈΝΤΡΟ ΜΕ ΤΗ ΜΊΑ.

Compare our blowers