ΧΤΥΠΆΝΕ ΤΟΥΣ ΒΕΝΖΙΝΟΚΊΝΗΤΟΥΣ ΦΥΣΗΤΉΡΕΣ ΈΞΩ ΑΠΌ ΤΟ ΠΆΡΚΟ
LBX6000

PROFESSIONAL-X BLOWER

Setting a new standard for blowers, the LBX6000 is the most powerful handheld blower on the market. Delivering more blowing time, more comfort and more power than petrol. With the ability to blow over 1014m3 of air per hour on Boost mode, the leaves and the competition don’t stand a chance.

Read the full description below

Share this product

Product Specification

Show all

Full Product Description

Ο φυσητήρας μπαταρίας LBX6000 της σειράς Professional-X είναι ελαφρύς και εύκολα διαχειρίσιμος με βάρος μόλις 2,7kg.
Συνδυάστε τον με την μπαταρία πλάτης ΒΑΧ1500 για να απολαύσετε 350 λεπτά λειτουργίας στο επίπεδο 1 και ως και 70 λεπτά στη λειτουργία boost. Συνολικά διαθέτει 5 επίπεδα λειτουργίας (συμπεριλαμβανομένης και της λειτουργίας boost) οπότε έχετε περισσότερη ισχύ για την μετακίνηση των πιο δύσκολων υπολειμμάτων.
Επιλέξτε ανάμεσα στο κυκλικό ακροφύσιο ΑΝ6000R και το επίπεδο ακροφύσιο AN6000F που συμπεριλαμβάνονται επίσης στο σετ για να επιτεθείτε στα υγρά και τα ξηρά φύλλα.
Η λειτουργία Turbo Boost αποδίδει 1014m3/s αέρα για να σας βοηθήσει να καθαρίσετε τα πάντα στο διάβα σας. Απλά αυξήστε τον όγκο και απολαύστε ισχύ εφάμιλλη της βενζίνης. Μέρος της σειράς μας Professional-X ο φυσητήρας είναι σχεδιασμένος για ολοήμερη, καθημερινή εργασία.
Έχοντας στο μυαλό την ασφαλή αποθήκευση, προσθέσαμε ένα κλείδωμα στον διακόπτη off εξασφαλίζοντας ότι δεν θα συμβούν ατυχήματα κατά τη μεταφορά καθώς και σταθερά στηρίγματα για να αποφύγουμε την όποια τυχαία ζημιά ανάμεσα στις εργασίες.

ΟΦΈΛΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ EGO POWER+

 • ΙΣΧΎΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΌΤΗΤΑ ΜΠΑΤΑΡΊΑΣ
  Παρέχοντας την ισχύ που χρειάζεστε, για κάθε εργασία. Η μπαταρία ARC Lithium™ 56V είναι ένα θαύμα μηχανικής που ξεπερνά τον ανταγωνισμό σε κάθε επίπεδο και έχει τη δυνατότητα να ξεπερνά τη βενζίνη. Όλες οι μπαταρίες μας 56V ARC Lithium™ είναι εναλλάξιμες σε ολόκληρη τη σειρά μπαταριών EGO - έτσι ώστε να υπάρχει μια μπαταρία για κάθε εργαλείο και κάθε εργασία.
 • ΑΝΘΕΚΤΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΌΔΟΣΗ
  Ως μια ώριμη, κορυφαία εταιρεία της αγοράς και μέλος του ομίλου Chervon, είμαστε υπερήφανοι για τις βέλτιστες πρακτικές που διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα μας είναι του υψηλότερου δυνατού επιπέδου. Στην πραγματικότητα, είμαστε τόσο σίγουροι για την ποιότητα και την απόδοση των εργαλείων μας που προσφέρουμε κορυφαίες στον κλάδο εγγυήσεις για εργαλεία και μπαταρίες που αγοράζονται από επαγγελματίες και οικιακούς χρήστες.
 • ΦΙΛΙΚΌΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ
  Στην EGO, σκεφτόμαστε πέρα από τις επιδόσεις. Οι ειδικοί μας είναι αδιάκοποι στην προσπάθειά τους να καινοτομούν εργαλεία για έναν καλύτερο κόσμο. Οι μπαταρίες ARC Lithium™ 56V της EGO δεν έχουν μόνο καλύτερες επιδόσεις από τα καύσιμα, αλλά είναι και καλύτερες για το περιβάλλον. Βοηθήστε μας να οδηγήσουμε την Ευρώπη σε ένα μέλλον με μπαταρίες και δεσμευτείτε για τον πιο έξυπνο και οικολογικό τρόπο εργασίας σε εξωτερικούς χώρους.

BATTERY FEATURES

 • ΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΙΆΖΕΙ ΜΕ ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ
  Σχεδιασμένο για μεγιστοποίηση της απόδοσης
  01 / 05
  Next
 • ΕΞΩΤΕΡΙΚΆ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΈΝΗ ΜΠΑΤΑΡΊΑ
  Παραμένει δροσερό για μεγαλύτερη διάρκεια ισχύος
  02 / 05
  Next
 • ΣΎΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗΣ ΙΣΧΎΟΣ
  Εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ισχύ, απόδοση και χρόνο λειτουργίας
  03 / 05
  Next
 • ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ "KEEP COOL"™
  Διατηρεί την απόδοση αποτρέποντας την υπερθέρμανση
  04 / 05
  Next
 • ΚΑΙΝΟΤΌΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΌΣ ΣΕ ΣΧΉΜΑ ΤΌΞΟΥ
  Μειώνει τη θερμοκρασία στην μπαταρία
  05 / 05
  Start
ΓΙΑ ΈΝΑ ΚΑΘΑΡΌΤΕΡΟ, ΑΘΌΡΥΒΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΈΣΤΕΡΟ ΜΈΛΛΟΝ.
ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΤΕ ΣΕ ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΤΈΨΕΤΕ ΈΝΑ ΔΈΝΤΡΟ ΜΕ ΤΗ ΜΊΑ.

Compare our blowers