ΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ

Η σειρά ασύρματων εργαλείων εξωτερικού χώρου της EGO παρέχει την κατάλληλη ισορροπία ισχύς και χρηστικότητας για οικιακούς, επαγγελματίες και εξειδικευμένους χρήστες.

Η μοναδική τεχνολογία μπαταρίας ARC Lithium σε συνδυασμό με τον κορυφαίο εργονομικό σχεδιασμό παρέχει εξαιρετικές επιδόσεις με μέγιστη ισχύ και αποδοτικότητα προσανατολισμένες στην εξωτερική εργασία. 

  • ΣΕΙΡΑ POWER+
    Ισχύ εφάμιλλη της βενζίνης για κήπους μικρού ως μεσαίου μεγέθους
  • ΣΕΙΡΑ PROFESSIONAL
    Ανθεκτικά εργαλεία για μεγάλους κήπους και επαγγελματική χρήση
  • ΣΕΙΡΑ PROFESSIONAL-X
    Εξαιρετικά ανθεκτική, εξαιρετικά ισχυρή σειρά για επαγγελματική και εξειδικευμένη χρήση

ΠΟΙΑ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ; 

Δημιουργήσαμε 3 σειρές ώστε να μπορέσετε να επιλέξετε τα σωστά εργαλεία για κάθε εργασία μαζί με τη σωστή μπαταρία για τη βέλτιστη αναλογία ισχύς/βάρους για κάθε εργασία. 

Τα ασύρματα εργαλεία εξωτερικού χώρου της EGO είναι κατάλληλα για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Είναι στιβαρά, ανθεκτικά και εύκολα στη χρήση καθώς λειτουργούν όλα με την ίδια μακράς διαρκείας μπαταρία 56V Arc Lithium. Επιπλέον είναι όλα πιο ασφαλή και άνετα στη χρήση, χάρις στον εργονομικό τους σχεδιασμό, τους λιγότερους κραδασμούς, την πιο αθόρυβη λειτουργία και τις μηδενικές εκπομπές αερίων.

Κάποια μοντέλα μπορεί να διαθέτουν περισσότερα χαρακτηριστικά από όσα χρειάζεστε ή να είναι μεγαλύτερα ή πιο ισχυρά από τις απαιτήσεις σας. Η σειρά ασύρματων εργαλείων κηπουρικής Power+ σχεδιάστηκε για χρήση σε κήπους μικρού ως μεσαίου μεγέθους. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για περιστασιακούς και φανατικούς κηπουρούς και ένα βολικό, ικανό εργαλείο για εργασίες σε κτήμα. 

Εάν το σπίτι σας διαθέτει μεγάλους κήπους, έχετε μεγαλύτερο κτήμα ή είστε επαγγελματίας κηπουρός, θα επωφεληθείτε από ασύρματα εργαλεία κήπου με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που θα σας βοηθήσουν να κάνετε περισσότερα σε λιγότερο χρόνο και που υποστηρίζουν μεγαλύτερη διάρκεια λειτουργίας για την άνεση και την ασφάλεια σας. Η σειρά μας Professional συμπεριλαμβάνει τα πιο στιβαρά και ανθεκτικά ασύρματα εργαλεία κήπου που είναι διαθέσιμα, σχεδιασμένα για ολοήμερη, καθημερινή εργασία. 

Τα ασύρματα εργαλεία της σειράς Professional-X της EGO χρειάζονται λιγότερη συντήρηση από τις παραδοσιακές βενζινοκίνητες εναλλακτικές και ο εργονομικός τους σχεδιασμός διευκολύνει τον άνετο χειρισμό για μεγάλες περιόδους, το οποίο είναι ιδανικό για την παραγωγικότητα και βοηθάει στην προστασία της υγείας των εργαζόμενων. Με λιγότερους κραδασμούς, πιο αθόρυβη λειτουργία και μηδενικές εκπομπές αερίων θα σας βοηθήσουν στην επίτευξη της βιωσιμότητας και των περιβαλλοντικών σας στόχων.