ΧΤΥΠΆΝΕ ΤΟΥΣ ΒΕΝΖΙΝΟΚΊΝΗΤΟΥΣ ΦΥΣΗΤΉΡΕΣ ΈΞΩ ΑΠΌ ΤΟ ΠΆΡΚΟ
LB6000E

1020m³/h BACKPACK BLOWER

 • Available as a kit

Our Professional range leaf blower, the LB6000E is mounted to a backpack harness to allow maximum comfort during use. The high-efficiency brushless motor and jet turbine technology enables high air volume and speed to help you tackle your tasks.

Read the full description below

This product is also sold as a kit. You could save £89.00.

Προβολή LB6002E 1020m³/h BACKPACK BLOWER (KIT)

Share this product

Product Specification

Show all

Full Product Description

Μέρος της σειράς Professional, το LB6000E είναι η ιδανική προσθήκη στο οπλοστάσιο προϊόντων EGO Power+ ή η ιδανική αρχή για το ταξίδι σας στα προϊόντα μπαταρίας. Ο ισχυρός κινητήρας χωρίς ψήκτρες (brushless) δίνει τη δυνατότητα μεγάλου όγκου αέρα και υψηλής ταχύτητας που σας επιτρέπει να αναλάβετε την οποιαδήποτε εργασία. Το άνετο σύστημα ζώνης δουλεύει παράλληλα με τον πτυσσόμενο σωλήνα για μεγαλύτερη κίνηση και ευκολία στη χρήση.
Ένα μέγιστος όγκος αέρα 1020m/s στη λειτουργία Turbo Boost σημαίνει ότι μπορείτε να βασιστείτε στον φυσητήρα για την ισχύ που χρειάζεστε. Για ακόμα μεγαλύτερο έλεγχο, το μήκος των αγωγών του φυσητήρα μπορεί να προσαρμοστεί στο μήκος που χρειάζεστε και το ίδιο και η λαβή για καλύτερη πρόσβαση.
Επίσης παρέχει σημαντικά χαμηλότερους κραδασμούς σε σύγκριση με τα αντίστοιχα βενζινοκίνητα μηχανήματα και παράγει λιγότερο θόρυβο. Περιέχει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να επιλέξετε ασύρματο.

ΟΦΈΛΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ EGO POWER+

 • ΙΣΧΎΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΌΤΗΤΑ ΜΠΑΤΑΡΊΑΣ
  Παρέχοντας την ισχύ που χρειάζεστε, για κάθε εργασία. Η μπαταρία ARC Lithium™ 56V είναι ένα θαύμα μηχανικής που ξεπερνά τον ανταγωνισμό σε κάθε επίπεδο και έχει τη δυνατότητα να ξεπερνά τη βενζίνη. Όλες οι μπαταρίες μας 56V ARC Lithium™ είναι εναλλάξιμες σε ολόκληρη τη σειρά μπαταριών EGO - έτσι ώστε να υπάρχει μια μπαταρία για κάθε εργαλείο και κάθε εργασία.
 • ΑΝΘΕΚΤΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΌΔΟΣΗ
  Ως μια ώριμη, κορυφαία εταιρεία της αγοράς και μέλος του ομίλου Chervon, είμαστε υπερήφανοι για τις βέλτιστες πρακτικές που διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα μας είναι του υψηλότερου δυνατού επιπέδου. Στην πραγματικότητα, είμαστε τόσο σίγουροι για την ποιότητα και την απόδοση των εργαλείων μας που προσφέρουμε κορυφαίες στον κλάδο εγγυήσεις για εργαλεία και μπαταρίες που αγοράζονται από επαγγελματίες και οικιακούς χρήστες.
 • ΦΙΛΙΚΌΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ
  Στην EGO, σκεφτόμαστε πέρα από τις επιδόσεις. Οι ειδικοί μας είναι αδιάκοποι στην προσπάθειά τους να καινοτομούν εργαλεία για έναν καλύτερο κόσμο. Οι μπαταρίες ARC Lithium™ 56V της EGO δεν έχουν μόνο καλύτερες επιδόσεις από τα καύσιμα, αλλά είναι και καλύτερες για το περιβάλλον. Βοηθήστε μας να οδηγήσουμε την Ευρώπη σε ένα μέλλον με μπαταρίες και δεσμευτείτε για τον πιο έξυπνο και οικολογικό τρόπο εργασίας σε εξωτερικούς χώρους.

BATTERY FEATURES

 • ΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΙΆΖΕΙ ΜΕ ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ
  Σχεδιασμένο για μεγιστοποίηση της απόδοσης
  01 / 05
  Next
 • ΕΞΩΤΕΡΙΚΆ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΈΝΗ ΜΠΑΤΑΡΊΑ
  Παραμένει δροσερό για μεγαλύτερη διάρκεια ισχύος
  02 / 05
  Next
 • ΣΎΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗΣ ΙΣΧΎΟΣ
  Εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ισχύ, απόδοση και χρόνο λειτουργίας
  03 / 05
  Next
 • ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ "KEEP COOL"™
  Διατηρεί την απόδοση αποτρέποντας την υπερθέρμανση
  04 / 05
  Next
 • ΚΑΙΝΟΤΌΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΌΣ ΣΕ ΣΧΉΜΑ ΤΌΞΟΥ
  Μειώνει τη θερμοκρασία στην μπαταρία
  05 / 05
  Start
ΓΙΑ ΈΝΑ ΚΑΘΑΡΌΤΕΡΟ, ΑΘΌΡΥΒΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΈΣΤΕΡΟ ΜΈΛΛΟΝ.
ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΤΕ ΣΕ ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΤΈΨΕΤΕ ΈΝΑ ΔΈΝΤΡΟ ΜΕ ΤΗ ΜΊΑ.

Compare our blowers