ΧΤΥΠΆΝΕ ΤΟΥΣ ΒΕΝΖΙΝΟΚΊΝΗΤΟΥΣ ΦΥΣΗΤΉΡΕΣ ΈΞΩ ΑΠΌ ΤΟ ΠΆΡΚΟ
LB7650E

1300m³/h BLOWER

Ετοιμαστείτε να ξετρελαθείτε με τον ασύρματο φυσητήρα LB7650E. Διαθέτει ενίσχυση ταχύτητας που θα σας παρέχει απόδοση 1300 m3/h όταν είναι ενεργοποιημένη, μεγάλο σωλήνα φυσήματος που μπορεί να εξοπλιστεί με τα ακροφύσια AN6000R (στρογγυλό) ή AN6000F (επίπεδο) - και τα δύο περιλαμβάνονται στην τιμή.

Read the full description below

Share this product

Product Specification

Show all

Full Product Description

Ο αθόρυβος φυσητήρας φύλλων με μεγάλη δύναμη. Καθαρίστε τους κήπους, τα μονοπάτια, τους δρόμους, τα καταστρώματα... σχεδόν τα πάντα, και μάλιστα σε ελάχιστο χρόνο. Εξοπλισμένο με έναν επιλογέα μεταβλητής ταχύτητας με αντίχειρα, είναι εύκολο να ρυθμίσετε πότε χρειάζεστε περισσότερη ισχύ για να απομακρύνετε τα πιο επίμονα υπολείμματα - καθώς και τη λειτουργία boost για μέγιστη ισχύ.

Μέρος της σειράς Professional, ο εν λόγω φυσητήρας φύλλων μπαταρίας ξεπερνάει εύκολα ακόμα και τους κορυφαίους βενζινοκίνητους φυσητήρες. Η μέγιστη ισχύς του είναι 1300 m3/h, οπότε κυριολεκτικά ξεπερνά όμοιό του στην αγορά. Για μεγαλύτερη άνεση, είναι επίσης συμβατός333,0, με το σακίδιο πλάτης EGO Power+, ώστε να μπορείτε να αποφορτίσετε τα χέρια σας από το βάρος της μπαταρίας, αφήνοντάς τα ελεύθερα προκειμένου να ολοκληρώσετε την εργασία σας χωρίς καταπόνηση.

Σε αυτόν τον φυσητήρα περιλαμβάνεται το στρογγυλό ακροφύσιο μας, το οποίο είναι ιδανικό για τη μετακίνηση φύλλων και άλλων υπολειμμάτων σε μεγάλους όγκους, καθώς και το επίπεδο ακροφύσιο, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη μετακίνηση υγρών φύλλων, πετρών και άλλων αντικειμένων που μετακινούνται δύσκολα. Όλα αυτά είναι δυνατά χάρη στον κινητήρα χωρίς ψήκτρες υψηλής απόδοσης που παρέχει μεγαλύτερη ισχύ και μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας.

ΟΦΈΛΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ EGO POWER+

 • ΙΣΧΎΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΌΤΗΤΑ ΜΠΑΤΑΡΊΑΣ
  Παρέχοντας την ισχύ που χρειάζεστε, για κάθε εργασία. Η μπαταρία ARC Lithium™ 56V είναι ένα θαύμα μηχανικής που ξεπερνά τον ανταγωνισμό σε κάθε επίπεδο και έχει τη δυνατότητα να ξεπερνά τη βενζίνη. Όλες οι μπαταρίες μας 56V ARC Lithium™ είναι εναλλάξιμες σε ολόκληρη τη σειρά μπαταριών EGO - έτσι ώστε να υπάρχει μια μπαταρία για κάθε εργαλείο και κάθε εργασία.
 • ΑΝΘΕΚΤΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΌΔΟΣΗ
  Ως μια ώριμη, κορυφαία εταιρεία της αγοράς και μέλος του ομίλου Chervon, είμαστε υπερήφανοι για τις βέλτιστες πρακτικές που διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα μας είναι του υψηλότερου δυνατού επιπέδου. Στην πραγματικότητα, είμαστε τόσο σίγουροι για την ποιότητα και την απόδοση των εργαλείων μας που προσφέρουμε κορυφαίες στον κλάδο εγγυήσεις για εργαλεία και μπαταρίες που αγοράζονται από επαγγελματίες και οικιακούς χρήστες.
 • ΦΙΛΙΚΌΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ
  Στην EGO, σκεφτόμαστε πέρα από τις επιδόσεις. Οι ειδικοί μας είναι αδιάκοποι στην προσπάθειά τους να καινοτομούν εργαλεία για έναν καλύτερο κόσμο. Οι μπαταρίες ARC Lithium™ 56V της EGO δεν έχουν μόνο καλύτερες επιδόσεις από τα καύσιμα, αλλά είναι και καλύτερες για το περιβάλλον. Βοηθήστε μας να οδηγήσουμε την Ευρώπη σε ένα μέλλον με μπαταρίες και δεσμευτείτε για τον πιο έξυπνο και οικολογικό τρόπο εργασίας σε εξωτερικούς χώρους.

BATTERY FEATURES

 • ΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΙΆΖΕΙ ΜΕ ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ
  Σχεδιασμένο για μεγιστοποίηση της απόδοσης
  01 / 05
  Next
 • ΕΞΩΤΕΡΙΚΆ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΈΝΗ ΜΠΑΤΑΡΊΑ
  Παραμένει δροσερό για μεγαλύτερη διάρκεια ισχύος
  02 / 05
  Next
 • ΣΎΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗΣ ΙΣΧΎΟΣ
  Εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ισχύ, απόδοση και χρόνο λειτουργίας
  03 / 05
  Next
 • ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ "KEEP COOL"™
  Διατηρεί την απόδοση αποτρέποντας την υπερθέρμανση
  04 / 05
  Next
 • ΚΑΙΝΟΤΌΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΌΣ ΣΕ ΣΧΉΜΑ ΤΌΞΟΥ
  Μειώνει τη θερμοκρασία στην μπαταρία
  05 / 05
  Start
ΓΙΑ ΈΝΑ ΚΑΘΑΡΌΤΕΡΟ, ΑΘΌΡΥΒΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΈΣΤΕΡΟ ΜΈΛΛΟΝ.
ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΤΕ ΣΕ ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΤΈΨΕΤΕ ΈΝΑ ΔΈΝΤΡΟ ΜΕ ΤΗ ΜΊΑ.

Compare our blowers