ΧΤΥΠΆΝΕ ΤΟΥΣ ΒΕΝΖΙΝΟΚΊΝΗΤΟΥΣ ΦΥΣΗΤΉΡΕΣ ΈΞΩ ΑΠΌ ΤΟ ΠΆΡΚΟ
LB5804E

986m³/h BLOWER (KIT)

Με μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία 5,0Ah (όπως παρέχεται στο παρόν σετ), μπορείτε να απολαύσετε χρόνο λειτουργίας έως και 200 λεπτά - άφθονο χρόνο για να κάνετε τις εργασίες σας. Ο επιλογέας μεταβλητής ταχύτητας με τον αντίχειρα είναι ιδανικά τοποθετημένος για να μπορείτε να αυξάνετε την ισχύ όταν χρειάζεται. Η χρήση του κουμπιού boost παρέχει απόδοση 986m3/h.

Read the full description below

In this kit

 • 986m³/h BLOWER
 • 5.0Ah BATTERY
 • RAPID CHARGER
Share this product

Product Specification

Show all

Full Product Description

Ο φυσητήρας μας LB5800E είναι ισχυρός, σημαντικά πιο αθόρυβος από τους αντίστοιχους βενζινοκίνητους και παράγει μηδενικές εκπομπές. Η τεχνολογία jet turbine που διαθέτουμε έχει ως αποτέλεσμα να έχει απόδοση 986m3/h όταν χρησιμοποιείται σε λειτουργία boost - δίνοντάς σας επιπλέον ισχύ όταν πρέπει να μετακινήσετε πιο επίμονα υπολείμματα.
Ο φυσητήρας συνοδεύεται επίσης τόσο από το επίπεδο όσο και από το στρογγυλό ακροφύσιο, ώστε να μπορείτε να τα αλλάζετε όταν χρειάζεται. Αυτό σας παρέχει μεγάλη ευελιξία όταν πρόκειται να καθαρίσετε φύλλα, πέτρες και οτιδήποτε άλλο μπορεί να συναντήσετε στο δρόμο σας. Αν το χρησιμοποιείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι συμβατό με το σακίδιο πλάτης EGO Power+, ώστε να μπορείτε να αφαιρέσετε το πρόσθετο βάρος της μπαταρίας από τα χέρια σας, με αποτέλεσμα το εργαλείο να έχει βάρος 2,2 κιλά.
Σχεδιασμένο για να έχετε τον έλεγχο - από χαμηλή ταχύτητα, χαμηλή ροή αέρα για τις εύθραυστες επιφάνειες, έως υψηλή ταχύτητα, υψηλή ροή αέρα για τα δύσκολα μετακινούμενα υγρά φύλλα και αντικείμενα. Με περισσότερη ισχύ από τους περισσότερους φορητούς βενζινοκίνητους φυσητήρες της αγοράς, αποτελεί το ιδανικό εργαλείο για να καθαρίσετε τα υπολείμματα ακόμα και της χειρότερης καταιγίδας.

ΟΦΈΛΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ EGO POWER+

 • ΙΣΧΎΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΌΤΗΤΑ ΜΠΑΤΑΡΊΑΣ
  Παρέχοντας την ισχύ που χρειάζεστε, για κάθε εργασία. Η μπαταρία ARC Lithium™ 56V είναι ένα θαύμα μηχανικής που ξεπερνά τον ανταγωνισμό σε κάθε επίπεδο και έχει τη δυνατότητα να ξεπερνά τη βενζίνη. Όλες οι μπαταρίες μας 56V ARC Lithium™ είναι εναλλάξιμες σε ολόκληρη τη σειρά μπαταριών EGO - έτσι ώστε να υπάρχει μια μπαταρία για κάθε εργαλείο και κάθε εργασία.
 • ΑΝΘΕΚΤΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΌΔΟΣΗ
  Ως μια ώριμη, κορυφαία εταιρεία της αγοράς και μέλος του ομίλου Chervon, είμαστε υπερήφανοι για τις βέλτιστες πρακτικές που διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα μας είναι του υψηλότερου δυνατού επιπέδου. Στην πραγματικότητα, είμαστε τόσο σίγουροι για την ποιότητα και την απόδοση των εργαλείων μας που προσφέρουμε κορυφαίες στον κλάδο εγγυήσεις για εργαλεία και μπαταρίες που αγοράζονται από επαγγελματίες και οικιακούς χρήστες.
 • ΦΙΛΙΚΌΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ
  Στην EGO, σκεφτόμαστε πέρα από τις επιδόσεις. Οι ειδικοί μας είναι αδιάκοποι στην προσπάθειά τους να καινοτομούν εργαλεία για έναν καλύτερο κόσμο. Οι μπαταρίες ARC Lithium™ 56V της EGO δεν έχουν μόνο καλύτερες επιδόσεις από τα καύσιμα, αλλά είναι και καλύτερες για το περιβάλλον. Βοηθήστε μας να οδηγήσουμε την Ευρώπη σε ένα μέλλον με μπαταρίες και δεσμευτείτε για τον πιο έξυπνο και οικολογικό τρόπο εργασίας σε εξωτερικούς χώρους.

BATTERY FEATURES

 • ΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΙΆΖΕΙ ΜΕ ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ
  Σχεδιασμένο για μεγιστοποίηση της απόδοσης
  01 / 05
  Επόμενο
 • ΕΞΩΤΕΡΙΚΆ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΈΝΗ ΜΠΑΤΑΡΊΑ
  Παραμένει δροσερό για μεγαλύτερη διάρκεια ισχύος
  02 / 05
  Επόμενο
 • ΣΎΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗΣ ΙΣΧΎΟΣ
  Εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ισχύ, απόδοση και χρόνο λειτουργίας
  03 / 05
  Επόμενο
 • ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ "KEEP COOL"™
  Διατηρεί την απόδοση αποτρέποντας την υπερθέρμανση
  04 / 05
  Επόμενο
 • ΚΑΙΝΟΤΌΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΌΣ ΣΕ ΣΧΉΜΑ ΤΌΞΟΥ
  Μειώνει τη θερμοκρασία στην μπαταρία
  05 / 05
  Αρχή
ΓΙΑ ΈΝΑ ΚΑΘΑΡΌΤΕΡΟ, ΑΘΌΡΥΒΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΈΣΤΕΡΟ ΜΈΛΛΟΝ.
ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΤΕ ΣΕ ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΤΈΨΕΤΕ ΈΝΑ ΔΈΝΤΡΟ ΜΕ ΤΗ ΜΊΑ.

Compare our blowers