ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΈΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΎΣΚΟΛΕΣ ΕΡΓΑΣΊΕΣ
CSX3002

30cm TOP-HANDLE CHAINSAW (KIT)

 • ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΛΥΣΙΔΑΣ 20 M/S Chain Speed

In this kit

 • 30cm TOP-HANDLE CHAINSAW
 • 4.0Ah BATTERY
 • RAPID CHARGER
Share this product

Product Specification

Show all

Full Product Description

Ανακαλύψτε ισχύ εφάμιλλη της βενζίνης από τους ειδικούς των ασύρματων εργαλείων. Το αλυσοπρίονο 30cm με λαβή στο άνω μέρος είναι ειδικά σχεδιασμένο για δενδροκόμους που αντιμετωπίζουν ολοήμερη επαγγελματική εργασία. Με επίκεντρο την κορυφαία τεχνολογία μπαταρίας Arc-Lithium και με έναν συνδυασμό ροπής και ταχύτητας παρέχει απαράμιλλη ισχύ. Με αυτό το σετ θα λάβετε μια μπαταρία 4.0 Ah και έναν ταχυφορτιστή για να εκμεταλλευτείτε μεγάλης διάρκειας λειτουργία και ταχεία επαναφόρτιση.
Η ασφάλεια είναι προτεραιότητα, ιδιαίτερα για εργασία σε ύψος. Το μοναδικό μας σύστημα ασφαλείας με φρένο αλυσίδας συνδυάζει μηχανική και ηλεκτρονική τεχνολογία για να ελαττώσει τον κίνδυνο τραυματισμού σταματώντας τον κινητήρα σε κλάσματα δευτερολέπτου.
Το αλυσοπρίονο σχεδιάστηκε με χρήσιμες φωτεινές ενδείξεις μπαταρίας και λαδιού και σας ενημερώνει όταν η μπαταρία φτάσει στο 10% ή όταν το λάδι χρειάζεται αναπλήρωση. Έτσι μπορείτε να προετοιμαστείτε εύκολα για εργασίες σε ύψος.
Ως μέρος της Professional-X σειράς μας θα λάβετε 3ετή εγγύηση για το εργαλείο και τη μπαταρία όταν χρησιμοποιείτε το εργαλείο με επαγγελματική ιδιότητα. Παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι κάνατε καταχώρηση του προϊόντος σας εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς για να δικαιούστε την εγγύηση.

ΟΦΈΛΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ EGO POWER+

 • ΙΣΧΎΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΌΤΗΤΑ ΜΠΑΤΑΡΊΑΣ
  Παρέχοντας την ισχύ που χρειάζεστε, για κάθε εργασία. Η μπαταρία ARC Lithium™ 56V είναι ένα θαύμα μηχανικής που ξεπερνά τον ανταγωνισμό σε κάθε επίπεδο και έχει τη δυνατότητα να ξεπερνά τη βενζίνη. Όλες οι μπαταρίες μας 56V ARC Lithium™ είναι εναλλάξιμες σε ολόκληρη τη σειρά μπαταριών EGO - έτσι ώστε να υπάρχει μια μπαταρία για κάθε εργαλείο και κάθε εργασία.
 • ΑΝΘΕΚΤΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΌΔΟΣΗ
  Ως μια ώριμη, κορυφαία εταιρεία της αγοράς και μέλος του ομίλου Chervon, είμαστε υπερήφανοι για τις βέλτιστες πρακτικές που διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα μας είναι του υψηλότερου δυνατού επιπέδου. Στην πραγματικότητα, είμαστε τόσο σίγουροι για την ποιότητα και την απόδοση των εργαλείων μας που προσφέρουμε κορυφαίες στον κλάδο εγγυήσεις για εργαλεία και μπαταρίες που αγοράζονται από επαγγελματίες και οικιακούς χρήστες.
 • ΦΙΛΙΚΌΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ
  Στην EGO, σκεφτόμαστε πέρα από τις επιδόσεις. Οι ειδικοί μας είναι αδιάκοποι στην προσπάθειά τους να καινοτομούν εργαλεία για έναν καλύτερο κόσμο. Οι μπαταρίες ARC Lithium™ 56V της EGO δεν έχουν μόνο καλύτερες επιδόσεις από τα καύσιμα, αλλά είναι και καλύτερες για το περιβάλλον. Βοηθήστε μας να οδηγήσουμε την Ευρώπη σε ένα μέλλον με μπαταρίες και δεσμευτείτε για τον πιο έξυπνο και οικολογικό τρόπο εργασίας σε εξωτερικούς χώρους.

BATTERY FEATURES

 • ΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΙΆΖΕΙ ΜΕ ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ
  Σχεδιασμένο για μεγιστοποίηση της απόδοσης
  01 / 05
  Next
 • ΕΞΩΤΕΡΙΚΆ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΈΝΗ ΜΠΑΤΑΡΊΑ
  Παραμένει δροσερό για μεγαλύτερη διάρκεια ισχύος
  02 / 05
  Next
 • ΣΎΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗΣ ΙΣΧΎΟΣ
  Εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ισχύ, απόδοση και χρόνο λειτουργίας
  03 / 05
  Next
 • ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ "KEEP COOL"™
  Διατηρεί την απόδοση αποτρέποντας την υπερθέρμανση
  04 / 05
  Next
 • ΚΑΙΝΟΤΌΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΌΣ ΣΕ ΣΧΉΜΑ ΤΌΞΟΥ
  Μειώνει τη θερμοκρασία στην μπαταρία
  05 / 05
  Start
ΓΙΑ ΈΝΑ ΚΑΘΑΡΌΤΕΡΟ, ΑΘΌΡΥΒΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΈΣΤΕΡΟ ΜΈΛΛΟΝ.
ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΤΕ ΣΕ ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΤΈΨΕΤΕ ΈΝΑ ΔΈΝΤΡΟ ΜΕ ΤΗ ΜΊΑ.

ΣΥΓΚΡΊΝΕΤΕ ΤΑ ΑΛΥΣΟΠΡΊΟΝΆ ΜΑΣ