ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΈΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΎΣΚΟΛΕΣ ΕΡΓΑΣΊΕΣ
CSX3000

30cm TOP-HANDLE CHAINSAW

 • ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΛΥΣΙΔΑΣ 20 M/S Chain Speed

This product is also sold as a kit. You could save £103.00.

Προβολή CSX3002 30cm TOP-HANDLE CHAINSAW (KIT)

Share this product

Product Specification

Show all

Full Product Description

«Πρώτο στην κατηγορία του» σε ισχύ, απόδοση και σχεδιασμό. Το εξειδικευμένο εργαλείο της EGO από τη σειρά Professional-X, το Αλυσοπρίονο Top Handle EGO CSX3000 είναι σχεδιασμένο να για αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της ολοήμερης επαγγελματικής χρήσης.
Με επίκεντρο την κορυφαία τεχνολογία μπαταρίας Arc-Lithium, το Αλυσοπρίονο Top Handle παρέχει ανυπέρβλητη ισχύ, ροπή και ταχύτητα αλυσίδας, ενώ παράλληλα επωφελείστε και από μεγάλη διάρκεια λειτουργίας και ταχεία επαναφόρτιση. Χωρίς κορδόνι εκκίνησης, χωρίς λειτουργία σε ρελαντί και χωρίς καυτή εξάτμιση, η μετάβαση στην ενέργεια της EGO Arc-Lithium είναι πιο λογική από ποτέ.
Το μοναδικό Σύστημα Ασφαλείας Φρένου Αλυσίδας αποτελεί πρωτοπόρο συνδυασμός μηχανικής και ηλεκτρονικής τεχνολογίας που μειώνει τον κίνδυνο τραυματισμού, σταματώντας την μηχανή γρηγορότερα σε περίπτωση κλοτσήματος.
Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά καθιστούν την εργασία σε ύψος ακόμα ευκολότερη. Η φωτεινή ένδειξη μπαταρίας σας ειδοποιεί όταν έχει μείνει 10% ισχύ, ενώ η φωτεινή ένδειξη λαδιού ανάβει όταν το εργαλείο χρειάζεται αναπλήρωση. Κατάλληλο για εργασία σε κορυφές δέντρων με ένα εύρος λάμας διαθέσιμο από 12’’-16’’ το Αλυσοπρίονο Top Handle της EGO κάνει την εργασία σας ευκολότερη, καθαρότερη, ησυχότερη και ασφαλέστερη.

ΟΦΈΛΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ EGO POWER+

 • ΙΣΧΎΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΌΤΗΤΑ ΜΠΑΤΑΡΊΑΣ
  Παρέχοντας την ισχύ που χρειάζεστε, για κάθε εργασία. Η μπαταρία ARC Lithium™ 56V είναι ένα θαύμα μηχανικής που ξεπερνά τον ανταγωνισμό σε κάθε επίπεδο και έχει τη δυνατότητα να ξεπερνά τη βενζίνη. Όλες οι μπαταρίες μας 56V ARC Lithium™ είναι εναλλάξιμες σε ολόκληρη τη σειρά μπαταριών EGO - έτσι ώστε να υπάρχει μια μπαταρία για κάθε εργαλείο και κάθε εργασία.
 • ΑΝΘΕΚΤΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΌΔΟΣΗ
  Ως μια ώριμη, κορυφαία εταιρεία της αγοράς και μέλος του ομίλου Chervon, είμαστε υπερήφανοι για τις βέλτιστες πρακτικές που διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα μας είναι του υψηλότερου δυνατού επιπέδου. Στην πραγματικότητα, είμαστε τόσο σίγουροι για την ποιότητα και την απόδοση των εργαλείων μας που προσφέρουμε κορυφαίες στον κλάδο εγγυήσεις για εργαλεία και μπαταρίες που αγοράζονται από επαγγελματίες και οικιακούς χρήστες.
 • ΦΙΛΙΚΌΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ
  Στην EGO, σκεφτόμαστε πέρα από τις επιδόσεις. Οι ειδικοί μας είναι αδιάκοποι στην προσπάθειά τους να καινοτομούν εργαλεία για έναν καλύτερο κόσμο. Οι μπαταρίες ARC Lithium™ 56V της EGO δεν έχουν μόνο καλύτερες επιδόσεις από τα καύσιμα, αλλά είναι και καλύτερες για το περιβάλλον. Βοηθήστε μας να οδηγήσουμε την Ευρώπη σε ένα μέλλον με μπαταρίες και δεσμευτείτε για τον πιο έξυπνο και οικολογικό τρόπο εργασίας σε εξωτερικούς χώρους.

BATTERY FEATURES

 • ΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΙΆΖΕΙ ΜΕ ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ
  Σχεδιασμένο για μεγιστοποίηση της απόδοσης
  01 / 05
  Επόμενο
 • ΕΞΩΤΕΡΙΚΆ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΈΝΗ ΜΠΑΤΑΡΊΑ
  Παραμένει δροσερό για μεγαλύτερη διάρκεια ισχύος
  02 / 05
  Επόμενο
 • ΣΎΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗΣ ΙΣΧΎΟΣ
  Εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ισχύ, απόδοση και χρόνο λειτουργίας
  03 / 05
  Επόμενο
 • ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ "KEEP COOL"™
  Διατηρεί την απόδοση αποτρέποντας την υπερθέρμανση
  04 / 05
  Επόμενο
 • ΚΑΙΝΟΤΌΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΌΣ ΣΕ ΣΧΉΜΑ ΤΌΞΟΥ
  Μειώνει τη θερμοκρασία στην μπαταρία
  05 / 05
  Αρχή
ΓΙΑ ΈΝΑ ΚΑΘΑΡΌΤΕΡΟ, ΑΘΌΡΥΒΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΈΣΤΕΡΟ ΜΈΛΛΟΝ.
ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΤΕ ΣΕ ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΤΈΨΕΤΕ ΈΝΑ ΔΈΝΤΡΟ ΜΕ ΤΗ ΜΊΑ.

ΣΥΓΚΡΊΝΕΤΕ ΤΑ ΑΛΥΣΟΠΡΊΟΝΆ ΜΑΣ