ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΈΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΎΣΚΟΛΕΣ ΕΡΓΑΣΊΕΣ
CS1614E

40cm CHAINSAW (KIT)

 • ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΛΥΣΙΔΑΣ

  20 M/S Chain Speed

In this kit

 • 40cm CHAINSAW
 • 5.0Ah BATTERY
 • RAPID CHARGER
Share this product

Product Specification

Show all

Full Product Description

Καλωσορίζουμε το σετ αλυσοπρίονου CS1611E 40 εκατοστών. Το αλυσοπρίονο CS1610E είναι κατασκευασμένο στις δικές σας ανάγκες. Κόψτε εύκολα κορμούς πλάτους έως και 40 εκατοστών και διατηρήστε τον έλεγχο με τις ακίδες του προφυλακτήρα που σας κρατούν να κινείστε προς τη σωστή κατεύθυνση - η ταχύτητα της αλυσίδας 20 m/s θα αναλάβει το καθήκον της.
Πριν ξεκινήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει το φρένο αλυσίδας, ώστε να μπορείτε να εργάζεστε υπό τις πλέον ασφαλείς συνθήκες. Εάν παρατηρήσετε αναπήδηση του μηχανήματος, το ισχυρό φρένο θα σταματήσει την αλυσίδα, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο που διατρέχει ο χρήστης.
Η μπαταρία 5,0Ah που παρέχεται στο παρόν σετ αλυσοπρίονου θα σας επιτρέψει να κάνετε έως και 300 κοπές με μία μόνο φόρτιση. Η εν λόγω δυνατότητα σας εξασφαλίζει άφθονο χρόνο για να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας ενώ ο ταχυφορτιστής, σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε ένα μικρό διάλειμμα, ενώ η μπαταρία φορτίζεται πλήρως σε μόλις 40 λεπτά.
Το δοχείο λαδιού χωριτηκότητας 150 ml σας παρέχει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε εύκολα τη στάθμη λαδιού κοιτάζοντας μέσα από το διαφανές παράθυρο επιθεώρησης λαδιού. Το αλυσοπρίονο λιπαίνεται αυτόματα από το εν λόγω δοχείο, οπότε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ελέγχετε συνεχώς τα επίπεδα λαδιού.
Όταν τελειώσετε την κοπή, αφαιρέστε πρώτα την μπαταρία για να διασφαλίσετε ότι δεν θα πατήσετε κατά λάθος τη σκανδάλη ώστε να ξεκινήσει η αλυσίδα και, στη συνέχεια, αποθηκεύστε το με ασφάλεια στην ανθεκτική τσάντα αλυσοπρίονου (BCS1000), η οποία διατίθεται προς αγορά ξεχωριστά απο το εν λόγω σετ.

ΟΦΈΛΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ EGO POWER+

 • ΙΣΧΎΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΌΤΗΤΑ ΜΠΑΤΑΡΊΑΣ
  Παρέχοντας την ισχύ που χρειάζεστε, για κάθε εργασία. Η μπαταρία ARC Lithium™ 56V είναι ένα θαύμα μηχανικής που ξεπερνά τον ανταγωνισμό σε κάθε επίπεδο και έχει τη δυνατότητα να ξεπερνά τη βενζίνη. Όλες οι μπαταρίες μας 56V ARC Lithium™ είναι εναλλάξιμες σε ολόκληρη τη σειρά μπαταριών EGO - έτσι ώστε να υπάρχει μια μπαταρία για κάθε εργαλείο και κάθε εργασία.
 • ΑΝΘΕΚΤΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΌΔΟΣΗ
  Ως μια ώριμη, κορυφαία εταιρεία της αγοράς και μέλος του ομίλου Chervon, είμαστε υπερήφανοι για τις βέλτιστες πρακτικές που διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα μας είναι του υψηλότερου δυνατού επιπέδου. Στην πραγματικότητα, είμαστε τόσο σίγουροι για την ποιότητα και την απόδοση των εργαλείων μας που προσφέρουμε κορυφαίες στον κλάδο εγγυήσεις για εργαλεία και μπαταρίες που αγοράζονται από επαγγελματίες και οικιακούς χρήστες.
 • ΦΙΛΙΚΌΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ
  Στην EGO, σκεφτόμαστε πέρα από τις επιδόσεις. Οι ειδικοί μας είναι αδιάκοποι στην προσπάθειά τους να καινοτομούν εργαλεία για έναν καλύτερο κόσμο. Οι μπαταρίες ARC Lithium™ 56V της EGO δεν έχουν μόνο καλύτερες επιδόσεις από τα καύσιμα, αλλά είναι και καλύτερες για το περιβάλλον. Βοηθήστε μας να οδηγήσουμε την Ευρώπη σε ένα μέλλον με μπαταρίες και δεσμευτείτε για τον πιο έξυπνο και οικολογικό τρόπο εργασίας σε εξωτερικούς χώρους.

BATTERY FEATURES

 • ΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΙΆΖΕΙ ΜΕ ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ
  Σχεδιασμένο για μεγιστοποίηση της απόδοσης
  01 / 05
  Next
 • ΕΞΩΤΕΡΙΚΆ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΈΝΗ ΜΠΑΤΑΡΊΑ
  Παραμένει δροσερό για μεγαλύτερη διάρκεια ισχύος
  02 / 05
  Next
 • ΣΎΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗΣ ΙΣΧΎΟΣ
  Εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ισχύ, απόδοση και χρόνο λειτουργίας
  03 / 05
  Next
 • ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ "KEEP COOL"™
  Διατηρεί την απόδοση αποτρέποντας την υπερθέρμανση
  04 / 05
  Next
 • ΚΑΙΝΟΤΌΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΌΣ ΣΕ ΣΧΉΜΑ ΤΌΞΟΥ
  Μειώνει τη θερμοκρασία στην μπαταρία
  05 / 05
  Start
ΓΙΑ ΈΝΑ ΚΑΘΑΡΌΤΕΡΟ, ΑΘΌΡΥΒΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΈΣΤΕΡΟ ΜΈΛΛΟΝ.
ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΤΕ ΣΕ ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΤΈΨΕΤΕ ΈΝΑ ΔΈΝΤΡΟ ΜΕ ΤΗ ΜΊΑ.

ΣΥΓΚΡΊΝΕΤΕ ΤΑ ΑΛΥΣΟΠΡΊΟΝΆ ΜΑΣ