ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΈΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΎΣΚΟΛΕΣ ΕΡΓΑΣΊΕΣ
CS1401E

 • ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΛΥΣΙΔΑΣ 13.5 M/S Chain Speed

In this kit

 • STANDARD CHARGER
Share this product

Product Specification

Show all

Full Product Description

Mε μπαταρία 2,5Ah και στάνταρ φορτιστή, το σετ του ασύρματου αλυσοπρίονου CS1401E αποτελεί ιδανική εισαγωγή στη σειρά ασύρματων εργαλείων κήπου της EGO Power+. Αυτό το εργαλείο είναι ιδανικό για την κοπή κλαδιών και μεσαίου μεγέθους κορμούς έως 35cm στον κήπο σας, αποδίδοντας ισχύ εφάμιλλη της βενζίνης σε κάθε κοπή.
Με την μπαταρία 2,5Ah η οποία παρέχεται, το προϊόν ζυγίζει μόλις 5kg και παρέχει 130 κοπές σε ταχύτητα 13,5m/s με μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία. Ο στάνταρ φορτιστής θα επαναφορτίσει τη μπαταρία σε 50 λεπτά και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την μπαταρία με οποιοδήποτε άλλο προϊόν EGO Power+ το οποίο την καθιστά ευέλικτη και φιλική προς το περιβάλλον.
Το σύστημα τεντώματος της αλυσίδας χωρίς εργαλεία σημαίνει ότι η διαχείριση της αλυσίδας είναι γρήγορη και απλή και το ντεπόζιτο λαδιού 150ml για αυτόματη λίπανση καθιστά την συντήρηση της αλυσίδας πιο απλή, επίσης ο έλεγχος του επιπέδου του λαδιού είναι εύκολος μέσω του αδιαφανούς παραθύρου επιτήρησης.

ΟΦΈΛΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ EGO POWER+

 • ΙΣΧΎΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΌΤΗΤΑ ΜΠΑΤΑΡΊΑΣ
  Παρέχοντας την ισχύ που χρειάζεστε, για κάθε εργασία. Η μπαταρία ARC Lithium™ 56V είναι ένα θαύμα μηχανικής που ξεπερνά τον ανταγωνισμό σε κάθε επίπεδο και έχει τη δυνατότητα να ξεπερνά τη βενζίνη. Όλες οι μπαταρίες μας 56V ARC Lithium™ είναι εναλλάξιμες σε ολόκληρη τη σειρά μπαταριών EGO - έτσι ώστε να υπάρχει μια μπαταρία για κάθε εργαλείο και κάθε εργασία.
 • ΑΝΘΕΚΤΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΌΔΟΣΗ
  Ως μια ώριμη, κορυφαία εταιρεία της αγοράς και μέλος του ομίλου Chervon, είμαστε υπερήφανοι για τις βέλτιστες πρακτικές που διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα μας είναι του υψηλότερου δυνατού επιπέδου. Στην πραγματικότητα, είμαστε τόσο σίγουροι για την ποιότητα και την απόδοση των εργαλείων μας που προσφέρουμε κορυφαίες στον κλάδο εγγυήσεις για εργαλεία και μπαταρίες που αγοράζονται από επαγγελματίες και οικιακούς χρήστες.
 • ΦΙΛΙΚΌΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ
  Στην EGO, σκεφτόμαστε πέρα από τις επιδόσεις. Οι ειδικοί μας είναι αδιάκοποι στην προσπάθειά τους να καινοτομούν εργαλεία για έναν καλύτερο κόσμο. Οι μπαταρίες ARC Lithium™ 56V της EGO δεν έχουν μόνο καλύτερες επιδόσεις από τα καύσιμα, αλλά είναι και καλύτερες για το περιβάλλον. Βοηθήστε μας να οδηγήσουμε την Ευρώπη σε ένα μέλλον με μπαταρίες και δεσμευτείτε για τον πιο έξυπνο και οικολογικό τρόπο εργασίας σε εξωτερικούς χώρους.

BATTERY FEATURES

 • ΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΙΆΖΕΙ ΜΕ ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ
  Σχεδιασμένο για μεγιστοποίηση της απόδοσης
  01 / 05
  Next
 • ΕΞΩΤΕΡΙΚΆ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΈΝΗ ΜΠΑΤΑΡΊΑ
  Παραμένει δροσερό για μεγαλύτερη διάρκεια ισχύος
  02 / 05
  Next
 • ΣΎΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗΣ ΙΣΧΎΟΣ
  Εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ισχύ, απόδοση και χρόνο λειτουργίας
  03 / 05
  Next
 • ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ "KEEP COOL"™
  Διατηρεί την απόδοση αποτρέποντας την υπερθέρμανση
  04 / 05
  Next
 • ΚΑΙΝΟΤΌΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΌΣ ΣΕ ΣΧΉΜΑ ΤΌΞΟΥ
  Μειώνει τη θερμοκρασία στην μπαταρία
  05 / 05
  Start
ΓΙΑ ΈΝΑ ΚΑΘΑΡΌΤΕΡΟ, ΑΘΌΡΥΒΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΈΣΤΕΡΟ ΜΈΛΛΟΝ.
ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΤΕ ΣΕ ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΤΈΨΕΤΕ ΈΝΑ ΔΈΝΤΡΟ ΜΕ ΤΗ ΜΊΑ.

ΣΥΓΚΡΊΝΕΤΕ ΤΑ ΑΛΥΣΟΠΡΊΟΝΆ ΜΑΣ