ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΈΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΎΣΚΟΛΕΣ ΕΡΓΑΣΊΕΣ

Product Specification

Show all

Full Product Description

Το CS1800E της EGO Power+ διαθέτει την πρωτοπόρα στη βιομηχανία ταχύτητα αλυσίδας 20m/s, παρέχει όλη την ισχύ και τη ροπή που χρειάζεται για γρήγορη κοπή μεγάλων κλαδιών και μεγαλύτερων κορμών ως και 45cm (17.5 ίντσες) σε πλάτος.
Εξοπλισμένο με σύστημα αυτόματου τεντώματος αλυσίδας, η φασαρία και η ανησυχία για το τέντωμα είναι περιττές. Το τέντωμα το αναλαμβάνει ένα σύστημα ελατηρίων το οποίο ενεργοποιείται με τη στροφή της λαβής 90 μοίρες. Διαθέτει επιπρόσθετα συστήματα ασφαλείας , όπως το φρένο αλυσίδας, σχεδιασμένο να σταματήσει το κλότσημα κατά τη διάρκεια της κοπής, σταματώντας τον κινητήρα σε κλάσματα δευτερολέπτου.
Άλλα χρήσιμα χαρακτηριστικά του ασύρματου αλυσοπρίονου CS1800E συμπεριλαμβάνουν φώτα LED τα οποία βοηθούν το οπτικό σας πεδίο όταν δουλεύετε σε σκιερό μέρος ή σε φως που ελαττώνεται, δόντι μηχανής για βοήθεια στην πτώση δέντρων ή μεγαλύτερων κλαδιών και ντεπόζιτο λαδιού 200ml αυτόματης λίπανσης για να διατηρείται η ομαλή λειτουργία της αλυσίδας. Προσαρμόστε μια από τις μοναδικές κατοχυρωμένες μπαταρίες μας με ιόντα λιθίου και απολαύστε μια αποδοτική, ελαφριά και ισχυρή εμπειρία.

ΟΦΈΛΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ EGO POWER+

 • ΙΣΧΎΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΌΤΗΤΑ ΜΠΑΤΑΡΊΑΣ
  Παρέχοντας την ισχύ που χρειάζεστε, για κάθε εργασία. Η μπαταρία ARC Lithium™ 56V είναι ένα θαύμα μηχανικής που ξεπερνά τον ανταγωνισμό σε κάθε επίπεδο και έχει τη δυνατότητα να ξεπερνά τη βενζίνη. Όλες οι μπαταρίες μας 56V ARC Lithium™ είναι εναλλάξιμες σε ολόκληρη τη σειρά μπαταριών EGO - έτσι ώστε να υπάρχει μια μπαταρία για κάθε εργαλείο και κάθε εργασία.
 • ΑΝΘΕΚΤΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΌΔΟΣΗ
  Ως μια ώριμη, κορυφαία εταιρεία της αγοράς και μέλος του ομίλου Chervon, είμαστε υπερήφανοι για τις βέλτιστες πρακτικές που διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα μας είναι του υψηλότερου δυνατού επιπέδου. Στην πραγματικότητα, είμαστε τόσο σίγουροι για την ποιότητα και την απόδοση των εργαλείων μας που προσφέρουμε κορυφαίες στον κλάδο εγγυήσεις για εργαλεία και μπαταρίες που αγοράζονται από επαγγελματίες και οικιακούς χρήστες.
 • ΦΙΛΙΚΌΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ
  Στην EGO, σκεφτόμαστε πέρα από τις επιδόσεις. Οι ειδικοί μας είναι αδιάκοποι στην προσπάθειά τους να καινοτομούν εργαλεία για έναν καλύτερο κόσμο. Οι μπαταρίες ARC Lithium™ 56V της EGO δεν έχουν μόνο καλύτερες επιδόσεις από τα καύσιμα, αλλά είναι και καλύτερες για το περιβάλλον. Βοηθήστε μας να οδηγήσουμε την Ευρώπη σε ένα μέλλον με μπαταρίες και δεσμευτείτε για τον πιο έξυπνο και οικολογικό τρόπο εργασίας σε εξωτερικούς χώρους.

BATTERY FEATURES

 • ΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΙΆΖΕΙ ΜΕ ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ
  Σχεδιασμένο για μεγιστοποίηση της απόδοσης
  01 / 05
  Next
 • ΕΞΩΤΕΡΙΚΆ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΈΝΗ ΜΠΑΤΑΡΊΑ
  Παραμένει δροσερό για μεγαλύτερη διάρκεια ισχύος
  02 / 05
  Next
 • ΣΎΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗΣ ΙΣΧΎΟΣ
  Εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ισχύ, απόδοση και χρόνο λειτουργίας
  03 / 05
  Next
 • ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ "KEEP COOL"™
  Διατηρεί την απόδοση αποτρέποντας την υπερθέρμανση
  04 / 05
  Next
 • ΚΑΙΝΟΤΌΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΌΣ ΣΕ ΣΧΉΜΑ ΤΌΞΟΥ
  Μειώνει τη θερμοκρασία στην μπαταρία
  05 / 05
  Start
ΓΙΑ ΈΝΑ ΚΑΘΑΡΌΤΕΡΟ, ΑΘΌΡΥΒΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΈΣΤΕΡΟ ΜΈΛΛΟΝ.
ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΤΕ ΣΕ ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΤΈΨΕΤΕ ΈΝΑ ΔΈΝΤΡΟ ΜΕ ΤΗ ΜΊΑ.

ΣΥΓΚΡΊΝΕΤΕ ΤΑ ΑΛΥΣΟΠΡΊΟΝΆ ΜΑΣ