ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΈΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΎΣΚΟΛΕΣ ΕΡΓΑΣΊΕΣ
CS1400E

 • ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΛΥΣΙΔΑΣ 13.5 M/S Chain Speed

This product is also sold as a kit. You could save £-70.51.

Προβολή CS1401E

Share this product

Product Specification

Show all

Full Product Description

Σας παρουσιάζουμε το αλυσοπρίονο μπαταρίας CS1400E της EGO Power+. Η λάμα 35cm, ο κινητήρας χωρίς ψήκτρες (brushless) και η ταχύτητα αλυσίδας 13,5m/s εργάζονται παράλληλα για να παρέχουν ομαλή και αποτελεσματική κοπή. Αυτό το ασύρματο εργαλείο είναι ιδανικό για χρήση στον κήπο, κόβει κλαδιά και μετρίου μεγέθους κορμούς με άνεση. Χωρίς κορδόνι εκκίνησης και με χαμηλά επίπεδα κραδασμών, έχετε τον έλεγχο κάθε κοπής.
Οι μπαταρίες μας Arc Lithium 56V έχουν 40% περισσότερη ισχύ από την κορυφαία μπαταρία 40V, το οποίο σημαίνει ότι το ασύρματο αλυσοπρίονο της EGO Power+ είναι ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία στην αγορά. Δεν είναι απλά ισχυρό, είναι και εξαιρετικά ελαφρύ. Χωρίς την προσαρμογή μπαταρίας το ηλεκτρικό αλυσοπρίονο CS1400E ζυγίζει μόλις 3,8kg το οποίο το καθιστά άνετο για μακροχρόνια χρήση.
Διαθέτει τη δυνατότητα τεντώματος της αλυσίδας χωρίς τη χρήση εργαλείων, φρένο αλυσίδας για προστασία από κλότσημα για την ασφάλεια σας και ντεπόζιτο λαδιού 150ml το οποίο εξασφαλίζει αυτόματη λίπανση της αλυσίδας. Τα αλυσοπρίονα της EGO Power + είναι κατασκευασμένα λαμβάνοντας υπόψιν εσάς, τον χρήστη.

ΟΦΈΛΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ EGO POWER+

 • ΙΣΧΎΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΌΤΗΤΑ ΜΠΑΤΑΡΊΑΣ
  Παρέχοντας την ισχύ που χρειάζεστε, για κάθε εργασία. Η μπαταρία ARC Lithium™ 56V είναι ένα θαύμα μηχανικής που ξεπερνά τον ανταγωνισμό σε κάθε επίπεδο και έχει τη δυνατότητα να ξεπερνά τη βενζίνη. Όλες οι μπαταρίες μας 56V ARC Lithium™ είναι εναλλάξιμες σε ολόκληρη τη σειρά μπαταριών EGO - έτσι ώστε να υπάρχει μια μπαταρία για κάθε εργαλείο και κάθε εργασία.
 • ΑΝΘΕΚΤΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΌΔΟΣΗ
  Ως μια ώριμη, κορυφαία εταιρεία της αγοράς και μέλος του ομίλου Chervon, είμαστε υπερήφανοι για τις βέλτιστες πρακτικές που διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα μας είναι του υψηλότερου δυνατού επιπέδου. Στην πραγματικότητα, είμαστε τόσο σίγουροι για την ποιότητα και την απόδοση των εργαλείων μας που προσφέρουμε κορυφαίες στον κλάδο εγγυήσεις για εργαλεία και μπαταρίες που αγοράζονται από επαγγελματίες και οικιακούς χρήστες.
 • ΦΙΛΙΚΌΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ
  Στην EGO, σκεφτόμαστε πέρα από τις επιδόσεις. Οι ειδικοί μας είναι αδιάκοποι στην προσπάθειά τους να καινοτομούν εργαλεία για έναν καλύτερο κόσμο. Οι μπαταρίες ARC Lithium™ 56V της EGO δεν έχουν μόνο καλύτερες επιδόσεις από τα καύσιμα, αλλά είναι και καλύτερες για το περιβάλλον. Βοηθήστε μας να οδηγήσουμε την Ευρώπη σε ένα μέλλον με μπαταρίες και δεσμευτείτε για τον πιο έξυπνο και οικολογικό τρόπο εργασίας σε εξωτερικούς χώρους.

BATTERY FEATURES

 • ΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΙΆΖΕΙ ΜΕ ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ
  Σχεδιασμένο για μεγιστοποίηση της απόδοσης
  01 / 05
  Next
 • ΕΞΩΤΕΡΙΚΆ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΈΝΗ ΜΠΑΤΑΡΊΑ
  Παραμένει δροσερό για μεγαλύτερη διάρκεια ισχύος
  02 / 05
  Next
 • ΣΎΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗΣ ΙΣΧΎΟΣ
  Εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ισχύ, απόδοση και χρόνο λειτουργίας
  03 / 05
  Next
 • ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ "KEEP COOL"™
  Διατηρεί την απόδοση αποτρέποντας την υπερθέρμανση
  04 / 05
  Next
 • ΚΑΙΝΟΤΌΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΌΣ ΣΕ ΣΧΉΜΑ ΤΌΞΟΥ
  Μειώνει τη θερμοκρασία στην μπαταρία
  05 / 05
  Start
ΓΙΑ ΈΝΑ ΚΑΘΑΡΌΤΕΡΟ, ΑΘΌΡΥΒΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΈΣΤΕΡΟ ΜΈΛΛΟΝ.
ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΤΕ ΣΕ ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΤΈΨΕΤΕ ΈΝΑ ΔΈΝΤΡΟ ΜΕ ΤΗ ΜΊΑ.

ΣΥΓΚΡΊΝΕΤΕ ΤΑ ΑΛΥΣΟΠΡΊΟΝΆ ΜΑΣ