ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΈΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΎΣΚΟΛΕΣ ΕΡΓΑΣΊΕΣ
CS1610E

40cm CHAINSAW

 • ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΛΥΣΙΔΑΣ

  20 M/S Chain Speed

This product is also sold as a kit. You could save £66.20.

Προβολή CS1614E 40cm CHAINSAW (KIT)

Share this product

Product Specification

Show all

Full Product Description

Ο εξαιρετικός συνδυασμός ταχύτητας αλυσίδας και ροπής στρέψης σάς παρέχει την ιδανική πλατφόρμα για να πραγματοποιείτε εξαιρετική κοπή κάθε φορά. Η ράβδος αλυσίδας 40 εκατοστών καθιστά δυνατή την κοπή κλαδιών και κορμών μεγέθους έως και 40 εκατοστών (περίπου 15).
Πιο ελαφρύ από το αντίστοιχο βενζινοκίνητο, το αλυσοπρίονο EGO 40cm ζυγίζει μόνο 4,1kg χωρίς την μπαταρία και μπορείτε να επιλέξετε το μέγεθος της μπαταρίας που χρειάζεστε για την εργασία σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνεχίσετε να κόβετε χωρίς επιπλέον βάρος.
Το αλυσοπρίονο διαθέτει αυτόματη λίπανση της αλυσίδας και σε συνδυασμό με το δοχείο λαδιού των 150 ml, μπορείτε να διατηρείτε την αλυσίδα σε καλή κατάσταση προκειμένου να περιστρέφεται ελεύθερα ανά πάσα στιγμή. Όταν χρειάζεται να επαναφέρετε την αλυσίδα, απλά περιστρέψτε το κουμπί τάνυσης της αλυσίδας και παρακολουθήστε την αλυσίδα να επιστρέφει στην αρχική κατάσταση.
Όσον αφορά την τροφοδοσία, το μοντέλο CS1610E είναι συμβατό με οποιαδήποτε μπαταρία λιθίου EGO 56V ARC. Έτσι, είτε διαθέτετε ήδη μια μπαταρία EGO, είτε θέλετε να αγοράσετε την έκδοση που διαθέτει το παρόν σετ είτε να επιλέξετε τη δική σας μπαταρία, έχετε τον έλεγχο της ισχύος που χρειάζεστε.

ΟΦΈΛΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ EGO POWER+

 • ΙΣΧΎΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΌΤΗΤΑ ΜΠΑΤΑΡΊΑΣ
  Παρέχοντας την ισχύ που χρειάζεστε, για κάθε εργασία. Η μπαταρία ARC Lithium™ 56V είναι ένα θαύμα μηχανικής που ξεπερνά τον ανταγωνισμό σε κάθε επίπεδο και έχει τη δυνατότητα να ξεπερνά τη βενζίνη. Όλες οι μπαταρίες μας 56V ARC Lithium™ είναι εναλλάξιμες σε ολόκληρη τη σειρά μπαταριών EGO - έτσι ώστε να υπάρχει μια μπαταρία για κάθε εργαλείο και κάθε εργασία.
 • ΑΝΘΕΚΤΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΌΔΟΣΗ
  Ως μια ώριμη, κορυφαία εταιρεία της αγοράς και μέλος του ομίλου Chervon, είμαστε υπερήφανοι για τις βέλτιστες πρακτικές που διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα μας είναι του υψηλότερου δυνατού επιπέδου. Στην πραγματικότητα, είμαστε τόσο σίγουροι για την ποιότητα και την απόδοση των εργαλείων μας που προσφέρουμε κορυφαίες στον κλάδο εγγυήσεις για εργαλεία και μπαταρίες που αγοράζονται από επαγγελματίες και οικιακούς χρήστες.
 • ΦΙΛΙΚΌΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ
  Στην EGO, σκεφτόμαστε πέρα από τις επιδόσεις. Οι ειδικοί μας είναι αδιάκοποι στην προσπάθειά τους να καινοτομούν εργαλεία για έναν καλύτερο κόσμο. Οι μπαταρίες ARC Lithium™ 56V της EGO δεν έχουν μόνο καλύτερες επιδόσεις από τα καύσιμα, αλλά είναι και καλύτερες για το περιβάλλον. Βοηθήστε μας να οδηγήσουμε την Ευρώπη σε ένα μέλλον με μπαταρίες και δεσμευτείτε για τον πιο έξυπνο και οικολογικό τρόπο εργασίας σε εξωτερικούς χώρους.

BATTERY FEATURES

 • ΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΙΆΖΕΙ ΜΕ ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ
  Σχεδιασμένο για μεγιστοποίηση της απόδοσης
  01 / 05
  Next
 • ΕΞΩΤΕΡΙΚΆ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΈΝΗ ΜΠΑΤΑΡΊΑ
  Παραμένει δροσερό για μεγαλύτερη διάρκεια ισχύος
  02 / 05
  Next
 • ΣΎΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗΣ ΙΣΧΎΟΣ
  Εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ισχύ, απόδοση και χρόνο λειτουργίας
  03 / 05
  Next
 • ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ "KEEP COOL"™
  Διατηρεί την απόδοση αποτρέποντας την υπερθέρμανση
  04 / 05
  Next
 • ΚΑΙΝΟΤΌΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΌΣ ΣΕ ΣΧΉΜΑ ΤΌΞΟΥ
  Μειώνει τη θερμοκρασία στην μπαταρία
  05 / 05
  Start
ΓΙΑ ΈΝΑ ΚΑΘΑΡΌΤΕΡΟ, ΑΘΌΡΥΒΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΈΣΤΕΡΟ ΜΈΛΛΟΝ.
ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΤΕ ΣΕ ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΤΈΨΕΤΕ ΈΝΑ ΔΈΝΤΡΟ ΜΕ ΤΗ ΜΊΑ.

ΣΥΓΚΡΊΝΕΤΕ ΤΑ ΑΛΥΣΟΠΡΊΟΝΆ ΜΑΣ