ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟΙ ΦΥΣΗΤΗΡΕΣ

Ισχυροί φυσητήρες, σχεδιασμένοι για ασφαλή, άνετη χρήση και λιγότερη συντήρηση. Ιδανικοί για φανατικούς κηπουρούς καθώς και για επαγγελματίες διαμόρφωσης κήπων. Με μηδενικές εκπομπές αερίων είναι καλύτεροι για το περιβάλλον.

ΣΥΜΠΑΓΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΦΥΣΗΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Η σειρά ασύρματων φυσητήρων Professional της EGO είναι κατασκευασμένη για μεγαλύτερη διάρκεια και παρέχει καθαρή, αθόρυβη και ασφαλή εργασία. Ο καθένας είναι σχεδιασμένος για σκληρή δουλειά ακόμα και για παρατεταμένες περιόδους χρήσης σε αντίξοες συνθήκες. Με κινητήρα χωρίς ψήκτρες (brushless) υψηλών επιδόσεων και τεχνολογία στροβιλοκινητήρα jet διαθέτει αγωγό μεγάλης διαμέτρου για μέγιστη ροή αέρα. Ο κινητήρας υψηλών επιδόσεων λειτουργεί για περισσότερο και με λιγότερους κραδασμούς- πολύ καλύτερο για την υγεία των ομάδων σας.

Και επειδή είναι πιο αθόρυβος, ελαφρύτερος, χωρίς εκπομπές αερίων και λιγότερους κραδασμούς μπορείτε να εργάζεστε άνετα για περισσότερο χρόνο. Χάρις στην μπαταρία ARC Lithium αποδίδει ισχύ και επιδόσεις που είναι ανώτερες από τα βενζινοκίνητα αντίστοιχα προϊόντα χωρίς να δυσκολεύεται να τα φτάσει. Όλοι οι φυσητήρες της σειράς Professional διαθέτουν λειτουργία μεταβαλλόμενης ταχύτητας που σας δίνει τον έλεγχο ακόμα και στη λειτουργία Turbo Boost η οποία είναι εξαιρετική ισχυρή και καθαρίζει χωρίς προσπάθεια τα πεσμένα φύλλα.

Όλοι οι ασύρματοι φυσητήρες της σειράς Professional είναι κατασκευασμένοι για μεγαλύτερη διάρκεια, έτσι ο χρόνος και το κόστος συντήρησης ελαχιστοποιούνται. Όλα τα ασύρματα εργαλεία της σειράς Professional είναι συμβατά με έναν αριθμό επιλογών μπαταρία, προσφέροντας την απόλυτη ευελιξία για την ολοκλήρωση οποιασδήποτε μεγάλης ή μικρής εργασίας. 

ΦΥΣΗΤΗΡΕΣ
Professional Σειρά