ΧΤΥΠΆΝΕ ΤΟΥΣ ΒΕΝΖΙΝΟΚΊΝΗΤΟΥΣ ΦΥΣΗΤΉΡΕΣ ΈΞΩ ΑΠΌ ΤΟ ΠΆΡΚΟ
LB5301E

900m³/h BLOWER (KIT)

 • Supplied with a
  2.5Ah battery and standard charger

Για τον καθαρισμό μικρών και μεσαίων επιφανειών ο ασύρματος φυσητήρας LB5301E συμπεριλαμβάνει μπαταρία λιθίου 2,5Ah και στάνταρ φορτιστή. Αυτός ο ελαφρύς φυσητήρας περιλαμβάνει λειτουργία Turbo Boost με απόδοση 900m3/h για να απομακρύνει επίμονα υγρά φύλλα ή πιο δύσκολους λεκέδες.

Read the full description below

In this kit

 • 900m³/h BLOWER
 • STANDARD CHARGER
Share this product

Product Specification

Show all

Full Product Description

Το σετ φυσητήρα χειρός LB5301E συμπεριλαμβάνει μπαταρία 2,5 Ah και στάνταρ φορτιστή. Αυτό θα σας δώσει ως και 75 λεπτά λειτουργίας συμπεριλαμβανομένης και της ρύθμισης μεταβαλλόμενης ταχύτητας για να μπορείτε να αυξάνετε την ισχύ όπως και όταν χρειάζεστε.
Στο κουτί συμπεριλαμβάνεται και το επίπεδο ακροφύσιο ΑΝ5300 που συμπυκνώνει τη ροή του αέρα δίνοντας σας τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε ακόμα και τους μεγαλύτερους τοίχους φύλλων με περισσότερη ακρίβεια. Με τη λειτουργία Turbo Boost απολαμβάνετε ως και 900m3/h αέρα την ώρα και είναι ιδανικό στο τέλος μιας εργασίας ή όταν ξεκινάτε με μεγάλη πτώση φύλλων.
Με βάρος μόλις 2,2kg χωρίς μπαταρία ο φυσητήρας είναι ελαφρύς αλλά μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε με το συμβατό σακίδιο πλάτης μας για να βάλετε το βάρος της μπαταρίας στην πλάτη σας, αφήνοντας το χέρια σας ελεύθερα.

ΟΦΈΛΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ EGO POWER+

 • ΙΣΧΎΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΌΤΗΤΑ ΜΠΑΤΑΡΊΑΣ
  Παρέχοντας την ισχύ που χρειάζεστε, για κάθε εργασία. Η μπαταρία ARC Lithium™ 56V είναι ένα θαύμα μηχανικής που ξεπερνά τον ανταγωνισμό σε κάθε επίπεδο και έχει τη δυνατότητα να ξεπερνά τη βενζίνη. Όλες οι μπαταρίες μας 56V ARC Lithium™ είναι εναλλάξιμες σε ολόκληρη τη σειρά μπαταριών EGO - έτσι ώστε να υπάρχει μια μπαταρία για κάθε εργαλείο και κάθε εργασία.
 • ΑΝΘΕΚΤΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΌΔΟΣΗ
  Ως μια ώριμη, κορυφαία εταιρεία της αγοράς και μέλος του ομίλου Chervon, είμαστε υπερήφανοι για τις βέλτιστες πρακτικές που διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα μας είναι του υψηλότερου δυνατού επιπέδου. Στην πραγματικότητα, είμαστε τόσο σίγουροι για την ποιότητα και την απόδοση των εργαλείων μας που προσφέρουμε κορυφαίες στον κλάδο εγγυήσεις για εργαλεία και μπαταρίες που αγοράζονται από επαγγελματίες και οικιακούς χρήστες.
 • ΦΙΛΙΚΌΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ
  Στην EGO, σκεφτόμαστε πέρα από τις επιδόσεις. Οι ειδικοί μας είναι αδιάκοποι στην προσπάθειά τους να καινοτομούν εργαλεία για έναν καλύτερο κόσμο. Οι μπαταρίες ARC Lithium™ 56V της EGO δεν έχουν μόνο καλύτερες επιδόσεις από τα καύσιμα, αλλά είναι και καλύτερες για το περιβάλλον. Βοηθήστε μας να οδηγήσουμε την Ευρώπη σε ένα μέλλον με μπαταρίες και δεσμευτείτε για τον πιο έξυπνο και οικολογικό τρόπο εργασίας σε εξωτερικούς χώρους.

BATTERY FEATURES

 • ΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΙΆΖΕΙ ΜΕ ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ
  Σχεδιασμένο για μεγιστοποίηση της απόδοσης
  01 / 05
  Next
 • ΕΞΩΤΕΡΙΚΆ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΈΝΗ ΜΠΑΤΑΡΊΑ
  Παραμένει δροσερό για μεγαλύτερη διάρκεια ισχύος
  02 / 05
  Next
 • ΣΎΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗΣ ΙΣΧΎΟΣ
  Εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ισχύ, απόδοση και χρόνο λειτουργίας
  03 / 05
  Next
 • ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ "KEEP COOL"™
  Διατηρεί την απόδοση αποτρέποντας την υπερθέρμανση
  04 / 05
  Next
 • ΚΑΙΝΟΤΌΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΌΣ ΣΕ ΣΧΉΜΑ ΤΌΞΟΥ
  Μειώνει τη θερμοκρασία στην μπαταρία
  05 / 05
  Start
ΓΙΑ ΈΝΑ ΚΑΘΑΡΌΤΕΡΟ, ΑΘΌΡΥΒΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΈΣΤΕΡΟ ΜΈΛΛΟΝ.
ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΤΕ ΣΕ ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΤΈΨΕΤΕ ΈΝΑ ΔΈΝΤΡΟ ΜΕ ΤΗ ΜΊΑ.

Compare our blowers