ΦΡΆΧΤΕΣ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΕΎΚΟΛΑ
HTX7500

75cm Professional Hedge Trimmer

Με λεπίδα μήκους 75cm αυτό το εργαλείο είναι ιδανικό για πιο πλατύς, μεγαλύτερους θάμνους και η λειτουργία μεταβαλλόμενης ταχύτητας σας επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο της επιπλέον ισχύς όταν αυτό απαιτείται. Η μεγάλη απόσταση δοντιών 33mm επιτρέπει τη συλλογή περισσότερων στελεχών μέσα στη λεπίδα και την κοπή τους με μια κίνηση. Αυτό το εργαλείο είναι συμβατό με το σακίδιο πλάτης της EGO Power+ ή τη ζώνη Pro-X.

Read the full description below

Share this product

Product Specification

Ηλεκτρική τάση56 V
Show all

Full Product Description

Κόβει καθαρά, λειτουργεί περισσότερο. Κάνει το κόψιμο θάμνων παιχνιδάκι. Σχεδιασμένο για επαγγελματίες, το ψαλίδι μπορντούρας HTX7500. Είναι κατασκευασμένο με ακρίβεια για να αντιμετωπίσει με ευκολία τους πιο δύσκολους θάμνους. Με μήκος κοπής 75cm μπορείτε να επικεντρωθείτε στην εύκολη περιποίηση μεγάλων θάμνων με τον μοναδικό σχεδιασμό λαβής και σκανδάλης να επιτρέπει την εναλλαγή ανάμεσα σε κάθετη και οριζόντια κοπή χωρίς προσπάθεια.
Οι υψηλής ποιότητας λεπίδες της EGO Power+ είναι κατασκευασμένες από ατσάλι κομμένο με λέιζερ με άκρες που έχουν ακονιστεί με κατεργασία διαμαντιού και παρέχουν την πιο καθαρή κοπή και τους πιο υγιείς θάμνους. Το εργαλείο έχει κοπή διπλής όψης το οποίο επιτρέπει τη λειτουργία προς 2 κατευθύνσεις, βελτιώνοντας κατά πολύ τον χρόνο που χρειάζεστε για την ολοκλήρωση της εργασίας σας.
Σε ότι αφορά την ισχύ, η διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας ΒΑΧ1500 είναι ως 380 λεπτά. Αυτή η μπαταρία πλάτης είναι ωφέλιμη καθώς επιτρέπει πιο ασφαλή εργασία χωρίς καταπονήσεις, μυοσκελετικά προβλήματα ή εκπομπές αερίων. Έχουμε εμπιστοσύνη στην επίδοση των προϊόντων μας και ως μέρος της σειράς Professional X αυτό το εργαλείο έχει 3ετή επαγγελματική εγγύηση, εφόσον καταχωρηθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.

ΟΦΈΛΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ EGO POWER+

 • ΙΣΧΎΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΌΤΗΤΑ ΜΠΑΤΑΡΊΑΣ
  Παρέχοντας την ισχύ που χρειάζεστε, για κάθε εργασία. Η μπαταρία ARC Lithium™ 56V είναι ένα θαύμα μηχανικής που ξεπερνά τον ανταγωνισμό σε κάθε επίπεδο και έχει τη δυνατότητα να ξεπερνά τη βενζίνη. Όλες οι μπαταρίες μας 56V ARC Lithium™ είναι εναλλάξιμες σε ολόκληρη τη σειρά μπαταριών EGO - έτσι ώστε να υπάρχει μια μπαταρία για κάθε εργαλείο και κάθε εργασία.
 • ΑΝΘΕΚΤΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΌΔΟΣΗ
  Ως μια ώριμη, κορυφαία εταιρεία της αγοράς και μέλος του ομίλου Chervon, είμαστε υπερήφανοι για τις βέλτιστες πρακτικές που διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα μας είναι του υψηλότερου δυνατού επιπέδου. Στην πραγματικότητα, είμαστε τόσο σίγουροι για την ποιότητα και την απόδοση των εργαλείων μας που προσφέρουμε κορυφαίες στον κλάδο εγγυήσεις για εργαλεία και μπαταρίες που αγοράζονται από επαγγελματίες και οικιακούς χρήστες.
 • ΦΙΛΙΚΌΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ
  Στην EGO, σκεφτόμαστε πέρα από τις επιδόσεις. Οι ειδικοί μας είναι αδιάκοποι στην προσπάθειά τους να καινοτομούν εργαλεία για έναν καλύτερο κόσμο. Οι μπαταρίες ARC Lithium™ 56V της EGO δεν έχουν μόνο καλύτερες επιδόσεις από τα καύσιμα, αλλά είναι και καλύτερες για το περιβάλλον. Βοηθήστε μας να οδηγήσουμε την Ευρώπη σε ένα μέλλον με μπαταρίες και δεσμευτείτε για τον πιο έξυπνο και οικολογικό τρόπο εργασίας σε εξωτερικούς χώρους.

BATTERY FEATURES

 • ΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΙΆΖΕΙ ΜΕ ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ
  Σχεδιασμένο για μεγιστοποίηση της απόδοσης
  01 / 05
  Next
 • ΕΞΩΤΕΡΙΚΆ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΈΝΗ ΜΠΑΤΑΡΊΑ
  Παραμένει δροσερό για μεγαλύτερη διάρκεια ισχύος
  02 / 05
  Next
 • ΣΎΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗΣ ΙΣΧΎΟΣ
  Εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ισχύ, απόδοση και χρόνο λειτουργίας
  03 / 05
  Next
 • ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ "KEEP COOL"™
  Διατηρεί την απόδοση αποτρέποντας την υπερθέρμανση
  04 / 05
  Next
 • ΚΑΙΝΟΤΌΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΌΣ ΣΕ ΣΧΉΜΑ ΤΌΞΟΥ
  Μειώνει τη θερμοκρασία στην μπαταρία
  05 / 05
  Start
ΓΙΑ ΈΝΑ ΚΑΘΑΡΌΤΕΡΟ, ΑΘΌΡΥΒΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΈΣΤΕΡΟ ΜΈΛΛΟΝ.
ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΤΕ ΣΕ ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΤΈΨΕΤΕ ΈΝΑ ΔΈΝΤΡΟ ΜΕ ΤΗ ΜΊΑ.