ΦΡΆΧΤΕΣ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΕΎΚΟΛΑ
HT5100E

51cm HEDGE TRIMMER

Μέρος της Επαγγελματικής μας σειράς, το ψαλίδι μπορντούρας HT5100E 51cm είναι ιδανικό για την κοπή μακρόστενων θάμνων με μεγάλο πάχος στελεχών. Το μικρότερο μήκος κοπής επιτρέπει μεγαλύτερο έλεγχο των θάμνων με καθαρές άκρες για να μπορείτε να ακολουθείτε εύκολα το περίγραμμα και να παράγετε κορυφαίο φινίρισμα. Η περιστρεφόμενη οπίσθια λαβή του εργαλείου καθιστά πιο εύκολη την εργασία στις άκρες, επιπλέον με τον διακόπτη δύο ταχυτήτων μπορείτε να αυξήσετε την ισχύ όπου χρειάζεται.

Read the full description below

Share this product

Product Specification

Show all

Full Product Description

Το ασύρματο ψαλίδι μπορντούρας της EGO Power+ 51cm είναι ιδανικό για την κοπή μακρόστενων θάμνων με μεγάλο πάχος στελεχών. Με απόσταση δοντιών 33mm καταπίνει μεγάλα στελέχη και κλαδιά δουλεύοντας παράλληλα με την διπλής δράσης, διπλής όψης λεπίδα που επιτρέπει παλινδρομική κοπή όπου αυτό είναι απαραίτητο. Με περιστρεφόμενη λαβή, το εργαλείο επιτρέπει περισσότερη ευελιξία κοπής.
Περιστρέφεται 45 και 90 μοίρες δεξιά ή αριστερά το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να προσαρμόσετε το εργαλείο στην στάση σώματος που σας βολεύει, κάνοντας την εργασία πιο άνετη για εσάς. Επίσης έχει έλεγχο δύο ταχυτήτων που σας δίνει τον έλεγχο της ισχύς ώστε να μπορείτε να εργάζεστε συντηρητικά χωρίς άσκοπη σπατάλη. Σε ότι αφορά την ασφάλεια, το εργαλείο είναι εξοπλισμένο με προφυλακτήρα οδηγού για να αποτρέψει βλάβες σε περίπτωση επαφής με τοίχους, φράκτες ή άλλα αντικείμενο.
Επίσης διαθέτει έναν προφυλακτήρα λεπίδας ο οποίος αποτρέπει τον τραυματισμό σας καθώς και ηλεκτρικό φρένο που σταματάει την κίνηση της λεπίδας μόλις απελευθερωθεί η σκανδάλη.

ΟΦΈΛΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ EGO POWER+

 • ΙΣΧΎΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΌΤΗΤΑ ΜΠΑΤΑΡΊΑΣ
  Παρέχοντας την ισχύ που χρειάζεστε, για κάθε εργασία. Η μπαταρία ARC Lithium™ 56V είναι ένα θαύμα μηχανικής που ξεπερνά τον ανταγωνισμό σε κάθε επίπεδο και έχει τη δυνατότητα να ξεπερνά τη βενζίνη. Όλες οι μπαταρίες μας 56V ARC Lithium™ είναι εναλλάξιμες σε ολόκληρη τη σειρά μπαταριών EGO - έτσι ώστε να υπάρχει μια μπαταρία για κάθε εργαλείο και κάθε εργασία.
 • ΑΝΘΕΚΤΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΌΔΟΣΗ
  Ως μια ώριμη, κορυφαία εταιρεία της αγοράς και μέλος του ομίλου Chervon, είμαστε υπερήφανοι για τις βέλτιστες πρακτικές που διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα μας είναι του υψηλότερου δυνατού επιπέδου. Στην πραγματικότητα, είμαστε τόσο σίγουροι για την ποιότητα και την απόδοση των εργαλείων μας που προσφέρουμε κορυφαίες στον κλάδο εγγυήσεις για εργαλεία και μπαταρίες που αγοράζονται από επαγγελματίες και οικιακούς χρήστες.
 • ΦΙΛΙΚΌΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ
  Στην EGO, σκεφτόμαστε πέρα από τις επιδόσεις. Οι ειδικοί μας είναι αδιάκοποι στην προσπάθειά τους να καινοτομούν εργαλεία για έναν καλύτερο κόσμο. Οι μπαταρίες ARC Lithium™ 56V της EGO δεν έχουν μόνο καλύτερες επιδόσεις από τα καύσιμα, αλλά είναι και καλύτερες για το περιβάλλον. Βοηθήστε μας να οδηγήσουμε την Ευρώπη σε ένα μέλλον με μπαταρίες και δεσμευτείτε για τον πιο έξυπνο και οικολογικό τρόπο εργασίας σε εξωτερικούς χώρους.

BATTERY FEATURES

 • ΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΙΆΖΕΙ ΜΕ ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ
  Σχεδιασμένο για μεγιστοποίηση της απόδοσης
  01 / 05
  Next
 • ΕΞΩΤΕΡΙΚΆ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΈΝΗ ΜΠΑΤΑΡΊΑ
  Παραμένει δροσερό για μεγαλύτερη διάρκεια ισχύος
  02 / 05
  Next
 • ΣΎΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗΣ ΙΣΧΎΟΣ
  Εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ισχύ, απόδοση και χρόνο λειτουργίας
  03 / 05
  Next
 • ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ "KEEP COOL"™
  Διατηρεί την απόδοση αποτρέποντας την υπερθέρμανση
  04 / 05
  Next
 • ΚΑΙΝΟΤΌΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΌΣ ΣΕ ΣΧΉΜΑ ΤΌΞΟΥ
  Μειώνει τη θερμοκρασία στην μπαταρία
  05 / 05
  Start
ΓΙΑ ΈΝΑ ΚΑΘΑΡΌΤΕΡΟ, ΑΘΌΡΥΒΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΈΣΤΕΡΟ ΜΈΛΛΟΝ.
ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΤΕ ΣΕ ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΤΈΨΕΤΕ ΈΝΑ ΔΈΝΤΡΟ ΜΕ ΤΗ ΜΊΑ.