ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΑ

Αλυσοπρίονα ισχυρά αλλά φιλικά προς τον χρήστη. Είναι σχεδιασμένα για ασφαλή, άνετη χρήση και απαιτούν λιγότερη συντήρηση. Ιδανικά για μεγαλύτερους κήπους καθώς και για επαγγελματίες διαμόρφωσης εξωτερικών χώρων

ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΑ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ 

Η σειρά επαγγελματικών ασύρματων αλυσοπρίονων της EGO είναι κατασκευασμένη για να αντιμετωπίσει ακόμα και τις πιο δύσκολες εργασίες με ελάχιστη φασαρία. Με ανθεκτικά χαρακτηριστικά ασφαλείας και εντυπωσιακό χρόνο λειτουργίας είναι ιδανική για ανθρώπους με μεγάλους κήπους καθώς και για επαγγελματίες διαμόρφωσης κήπων. Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας της σειράς ασύρματων αλυσοπρίονων συμπεριλαμβάνουν το κλότσημα αλυσίδας και ηλεκτρικό φρένο για την προστασία σας.

Αυτά τα αλυσοπρίονα παράγουν χαμηλότερα επίπεδα θορύβου, λιγότερους κραδασμούς και μηδενικές εκπομπές αερίων για να μπορείτε να εργάζεστε με άνεση για όσο χρόνο χρειάζεται. Τα ασύρματα αλυσοπρίονα μας έχουν και εντυπωσιακό χρόνο λειτουργίας- θα εκπλαγείτε πόσο μπορείτε να κόψετε με μια και μόνη φόρτιση. Όλα τα ασύρματα αλυσοπρίονα της σειράς Professional  είναι σχεδιασμένα για μεγαλύτερη διάρκεια έτσι ο χρόνος και το κόστος συντήρησης ελαχιστοποιούνται.

Το τέντωμα της αλυσίδας χωρίς εργαλεία κάνει την προσαρμογή απλή ενώ με τη λειτουργία αυτόματης λίπανσης η αλυσίδα κινείται ελεύθερα ανά πάσα στιγμή- διαθέτει επίσης ένα βολικό παραθυράκι λαδιού για να ελέγχεται το λάδι ενώ εργάζεστε. Η σειρά εργαλείων Professional της EGO είναι σχεδιασμένη για να αποδίδει μέγιστη ισχύ μπαταρίας που ξεπερνάει σε επιδόσεις την βενζίνη.

Όλα τα ασύρματα εργαλεία σε αυτή τη σειρά είναι συμβατά με έναν αριθμό επιλογών μπαταρίας, μαζί με εργονομικά σακίδια πλάτης ικανά να λειτουργούν ολόκληρη την ημέρα με μια μόνο φόρτιση. 

ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΑ
Professional Σειρά