ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΨΑΛΙΔΙΑ ΜΠΟΡΝΤΟΥΡΑΣ

Ελαφριά αλλά ισχυρή σειρά ψαλιδιών μπορντούρας που σας παρέχει την άνεση και τον έλεγχο για το τέλειο φινίρισμα. Ιδανική για φανατικούς κηπουρούς καθώς και για επαγγελματίες διαμόρφωσης κήπων. Λεπίδες κομμένες με λέιζερ και ακονισμένες με κατεργασία διαμα

ΨΑΛΙΔΙΑ ΜΠΟΡΝΤΟΥΡΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ

 Η σειρά ασύρματων ψαλιδιών μπορντούρας Professional της EGO είναι κατάλληλη για την οποιουδήποτε μεγέθους εργασία με χαρακτηριστικά που θα προσελκύσουν κηπουρούς και επαγγελματίες διαμόρφωσης κήπων. Τα ψαλίδια μπορντούρας είναι ισορροπημένα, ακριβή και ισχυρά αλλά παραμένον φιλικά για τον χρήστη με διάφορα χαρακτηριστικά που κάνουν τον χειρισμό πιο ασφαλή και άνετο, όπως προφυλακτήρα για την ασφάλεια της λεπίδας και ηλεκτρικό φρένο που κόβει την παροχή με το πάτημα ενός κουμπιού.

Με τη μοναδική μπαταρία της EGO ARC Lithium τα ασύρματα ψαλίδια μπορντούρας παράγουν λιγότερους κραδασμούς, λιγότερο θόρυβο και μηδενικές εκπομπές και σας παρέχουν την εμπιστοσύνη ότι θα συνεχίσετε μέχρι να τελειώσετε την εργασία σας. Η μεγάλη δυνατότητα κοπής και οι λεπίδες κομμένες με λέιζερ και ακονισμένες με κατεργασία διαμαντιού σας βοηθούν να ψαλιδίσετε τους θάμνους πιο γρήγορα και αποδοτικά.

Μια και μόνη φόρτιση της μπαταρίας παρέχει εντυπωσιακό χρόνο λειτουργίας – θα εκπλαγείτε με το πόσους θάμνους θα τριμάρετε. Τα ασύρματα ψαλίδια μπορντούρας της EGO αποδίδουν μέγιστη ισχύ μπαταρίας που ξεπερνάει σε επιδόσεις τα αντίστοιχα βενζινοκίνητα προϊόντα, φέρνοντας την εργασία χωρίς βενζίνη σε άλλο επίπεδο και διασφαλίζοντας υψηλά επίπεδα παραγωγικότητας. 

Όλα τα ασύρματα ψαλίδια μπορντούρας της σειράς Professional είναι κατασκευασμένα για μεγαλύτερη διάρκεια, ελαχιστοποιώντας τον χρόνο και το κόστος συντήρησης. Όλα τα ασύρματα εργαλεία είναι συμβατά με έναν αριθμό επιλογών μπαταρίας, συμπεριλαμβανομένου και του εργονομικού σακιδίου μπαταρίας πλάτης που διαρκεί όλη μέρα με πλήρη φόρτιση.

ΨΑΛΙΔΙΑ ΜΠΟΡΝΤΟΥΡΑΣ
Professional Σειρά