ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΨΑΛΙΔΙΑ ΜΠΟΡΝΤΟΥΡΑΣ PRO-X

Ισχυρά ψαλίδια μπορντούρας ακριβείας, σχεδιασμένα για ασφαλή, άνετη χρήση και λιγότερη συντήρηση. Ιδανικά για ομάδες συντήρησης κήπων.

ΨΑΛΙΔΙΑ ΜΠΟΡΝΤΟΥΡΑΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ- ΚΆΘΕ ΜΕΡΑ

Τα ασύρματα ψαλίδια μπορντούρας της EGO είναι ισορροπημένα, ακριβή και ισχυρά με μεγάλη δυνατότητα κοπής που τα καθιστά την ιδανική επιλογή για επαγγελματίες διαμόρφωσης εξωτερικών χώρων και ομάδες συντήρησης κήπων. Επιπλέον η σειρά ασύρματων ψαλιδιών μπορντούρας Professional-Χ διαθέτει χαρακτηριστικά που κάνουν τον χειρισμό πιο ασφαλή και κάθε κοπή πιο άνετη, όπως προφυλακτήρα λεπίδας και ηλεκτρικό φρένο που κόβει την παροχή με το πάτημα ενός κουμπιού.

Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας μας φροντίζουν την υγεία και την παραγωγικότητα των ομάδων σας και συμπεριλαμβάνουν χαμηλούς κραδασμούς, λιγότερο θόρυβο και μηδενικές εκπομπές αερίων που θα δώσουν τη δυνατότητα στην ομάδα σας να εργάζεται για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Μιλώντας για χρόνους λειτουργίας, με λεπίδες κομμένες με λέιζερ και ακονισμένες με κατεργασία διαμαντιού μια και μόνο φόρτιση αποδίδει εντυπωσιακή διάρκεια. Θα εκπλαγείτε με το πόσους θάμνους θα κουρέψετε με μια και μόνο φόρτιση της μπαταρίας ARC Lithium TM.

Τα ασύρματα εργαλεία κήπου μας δοκιμάζουν τα όρια της τεχνολογίας μπαταρίας με ισχύ και επιδόσεις που ξεπερνούν τα αντίστοιχα βενζινοκίνητα προϊόντα φέρνοντας την εργασία χωρίς βενζίνη σε άλλο επίπεδο και εξασφαλίζοντας υψηλή παραγωγικότητα.
Όλα τα ασύρματα ψαλίδια μπορντούρας της σειράς Professional-Χ είναι κατασκευασμένα για μεγαλύτερη διάρκεια, έτσι ο χρόνος και το κόστος συντήρησης ελαχιστοποιούνται.

Η σειρά εργαλείων Professional-Χ της EGO είναι σχεδιασμένη για να αποδίδει μέγιστη ισχύ μπαταρίας που ξεπερνάει σε επιδόσεις τη βενζίνη. Όλα τα ασύρματα εργαλεία σε αυτή τη σειρά είναι συμβατά με έναν αριθμό επιλογών μπαταρίας, προσφέροντας την απόλυτη ευελιξία για την ολοκλήρωση οποιασδήποτε εργασίας, μεγάλης ή μικρής. 

ΨΑΛΙΔΙΑ ΜΠΟΡΝΤΟΥΡΑΣ
Professional-X