ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Μοναδική μεταξύ των ανταγωνιστών της η μπαταρία 56V ARC Lithium™ διαθέτει την τεχνολογία Keep Cool™, έξυπνη διαχείριση ισχύς, ταχεία επαναφόρτιση, και ένα πλήθος άλλων καινοτομιών που εξασφαλίζουν άνεση, ποιότητα και αξιοπιστία. Η απόδοση της ξεπερνάει τον ανταγωνισμό μηχανικά, χημικά και ηλεκτρικά.

Έχουμε πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη τεχνολογίας στις μπαταρίες και η πλειοψηφία των υψηλής ποιότητας εξαρτημάτων μας κατασκευάζεται στα δικά μας εργοστάσια. 

ΟΛΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΒΕΝΖΙΝΗ

Ιστορικά τα ασύρματα εργαλεία εξωτερικού χώρου έχουν υποδεέστερη απόδοση αλλά εμείς χαράζουμε τον δρόμο με τη βραβευμένη μας τεχνολογία, την οποία δεν μπορεί να ανταγωνιστεί η βενζίνη. Η κατοχυρωμένη τεχνολογία μπαταρίας μας 56V Arc Lithium™ επιτυγχάνει επιδόσεις επιπέδου βενζίνης χωρίς κανένα από τα μειονεκτήματα. 

INSIDE THE ARC LITHIUM™  56V BATTERY

  • Τεχνολογία Keep Cool™

    Ο καινοτόμος σχεδιασμός βοηθάει στην αποτροπή της υπερθέρμανσης για αποφυγή διακοπών λειτουργείας. Το κάθε στοιχείο περιβάλλεται από το μοναδικό υλικό Keep Cool™ το οποίο διατηρεί τα στοιχεία σε βέλτιστη θερμοκρασία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
  • Ευφυής Ισχύ

    Η μπαταρία μας 56V Arc Lithium™ διαχειρίζεται έξυπνα την ισχύ για να παρακολουθεί συνεχώς το κάθε στοιχείο και να βελτιστοποιεί την απόδοση του. Θα έχετε πάντα την καλύτερη ισχύ, επίδοση και χρόνο λειτουργίας.
  • Εξωτερικά προσαρμοζόμενη μπαταρία

    Σε αντίθεση με άλλες μάρκες οι μπαταρίες μας προσαρμόζονται στο εξωτερικό μέρος των εργαλείων και δεν τοποθετούνται εντός, το οποίο σημαίνει ότι διατηρούν χαμηλότερη θερμοκρασία.
  • Ταχεία Επαναφόρτιση

    Το έξυπνο σύστημα ελέγχου της μπαταρίας παρακολουθεί συνεχώς την ισχύ και την θερμοκρασία του κάθε στοιχείου για να επιτύχει την πιο αποδοτική και ταχεία φόρτιση- για παράδειγμα η μπαταρία 2.5Αh φορτίζει μόλις σε 30 λεπτά με χρήση του ταχυφορτιστή μας.
  • Πραγματική ευελιξία

    Η ίδια κορυφαία στον χώρο της τεχνολογία χρησιμοποιείται σε όλα μας τα εργαλεία. Όλες οι μπαταρίες 56V Arc Lithium™ μπορούν να χρησιμοποιηθούν με όλη τη γκάμα ασύρματων εργαλείων EGO.
  • Αίσθημα Σιγουριάς

    Τα προϊόντα EGO Power+ συνοδεύονται από μακροχρόνιες εγγυήσεις έως και πέντε έτη εφόσον προχωρήσετε στην καταχώρηση του προϊόντος εντός 30 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε προσεκτικά τις πληροφορίες της εγγύησης.

Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Η κοινωνία μας απομακρύνεται από τα ορυκτά καύσιμα και υιοθετεί πιο καθαρή και πιο πράσινη ενέργεια. Πολλές πόλεις των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του Λος Άντζελες, έχουν ήδη απαγορεύσει τους βενζινοκίνητους φυσητήρες.

Στην Ευρώπη πολλές κοινότητες, όπως το Βερολίνο, έχουν ακολουθήσει το αμερικανικό παράδειγμα. Τα βήματα της EGO στην τεχνολογία μπαταρίας έχουν αποδείξει ότι η ισχύ και οι επιδόσεις δεν αποτελούν πρόβλημα για τα ασύρματα εργαλεία κήπου. Τα εργαλεία EGO δεν επιτυγχάνουν μόνο μεγάλο χρόνο λειτουργίας και γρήγορο χρόνο φόρτισης είναι και πιο οικονομικά και καλύτερα για το περιβάλλον και την υγεία του χρήστη. Ας αφήσουμε την βενζίνη εκεί που ανήκει- στο παρελθόν.