Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ EGO POWER+

Η EGO είναι τμήμα μιας παγκόσμιας κατασκευαστικής επιχείρησης η οποία ιδρύθηκε το 1993. Είμαστε περήφανοι που φέραμε την πρώτη σειρά ασύρματου εξοπλισμού εξωτερικού χώρου με τη δύναμη και τις επιδόσεις της βενζίνης αλλά χωρίς θόρυβο, φασαρία και καυσαέρια. 

EGO POWER+ WAS LAUNCHED IN 2012

Η EGO ξεκίνησε επίσημα στις ΗΠΑ το 2012 και γρήγορα έγινε το #1 όνομα εξοπλισμού μπαταρίας εξωτερικού χώρου, αλλάζοντας τη φύση του εξοπλισμού κήπου για πάντα. Η EGO ξεκίνησε στην Ευρώπη το 2014 και από τότε έχει βιώσει ασύλληπτη ανάπτυξη. Η EGO είναι πλέον διαθέσιμη εκτενώς στην Ευρώπη με ένα δίκτυο άνω των 2.500 εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων. Το ολοένα και αυξανόμενο εύρος προϊόντων μας διαχωρίζεται σε τρεις βασικές κατηγορίες: Power +, Power+ Professional και Professional-X το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε τα κατάλληλα εργαλεία για οικιακούς, εμπορικούς και εξειδικευμένους χρήστες. 

ΤΟ 2020 Η EGO ΟΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Μέχρι το 2020 η EGO καθιερώθηκε ως παγκόσμιο όνομα. Είμαστε το σημείο αναφοράς για  εκατομμύρια οικιακούς, εμπορικούς και εξειδικευμένους χρήστες οι οποίοι θέλουν εξαιρετικές ασύρματες επιδόσεις από έναν κατασκευαστή που δεσμεύεται να δοκιμάζει τα όρια της καινοτομίας ενώ υποστηρίζει τις βέλτιστες περιβαλλοντικές πρακτικές. 

Η κατοχυρωμένη τεχνολογία μας αποδίδει πραγματικά Ισχύ Πέρα από κάθε Φαντασία- και οι χιλιάδες ενθουσιώδεις κριτικές από πραγματικούς πελάτες αποτελούν την απόδειξη. 

ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ 

Η EGO επικεντρώνει τις προσπάθειες της στην παροχή ανώτερης, περιβαλλοντικά βιώσιμης, ασύρματης τεχνολογίας μπαταρίας. Αν και η μοναδική κατοχυρωμένη τεχνολογία ιόντων λιθίου της EGO ξεπερνάει ήδη σε επιδόσεις τη βενζίνη, θα συνεχίσουμε να εξερευνούμε, να πρωτοπορούμε και να δημιουργούμε ακόμη πιο εξαιρετικά προϊόντα τα οποία θα είναι καλύτερα για το περιβάλλον και τους χρήστες.  

Η δέσμευση μας αντανακλάται και στην Πρόκληση 2025, μια πύλη επικοινωνίας ανοιχτή σε όλους. Ο στόχος είναι να εκπαιδεύσουμε και να χειραφετήσουμε τους ανθρώπους για να κάνουν τις μικρές αλλαγές οι οποίες μπορούν να έχουν μεγάλη επίδραση στο περιβάλλον και να επηρεάσουν θετικές εξελίξεις.