EGO Power+ Cordless Mowers
EGO Power+ Cordless Mowers

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΑ

Μια σειρά αυτοκινούμενων χλοοκοπτικών υψηλών επιδόσεων, ελίσσονται εύκολα και απαιτούν λιγότερη συντήρηση. Ιδανικά για φανατικούς κηπουρούς με μεγάλους χλοοτάπητες καθώς και για επαγγελματίες διαμόρφωσης κήπων. Φινίρισμα υψηλής ποιότητας και καλύτερα για

ΧΛΟΟΚΟΠΤΙΚΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ 

Η επαγγελματική σειρά ασύρματων χλοοκοπτικών της EGO προσφέρει καθαρή, αθόρυβη και ασφαλή εργασία, με χαρακτηριστικά που μειώνουν τον χρόνο εργασίας. Τα ασύρματα χλοοκοπτικά μας διαθέτουν μια ποικιλία μεγάλων δυνατοτήτων κοπής το οποίο σημαίνει ότι θα χρειαστεί να κάνετε λιγότερα περάσματα, συν τον μεγαλύτερο σάκο συλλογής που χρειάζεται άδειασμα λιγότερο συχνά.

Αυτοκινούμενα, αυτά τα χλοοκοπτικά δίνουν εξαιρετικό έλεγχο ακόμα και σε πιο δύσκολα εδάφη όπως εδάφη με κλίση και σχήμα. Η τεχνολογία μπαταρίας ARC Lithium προσφέρει εξαιρετική ισχύ και επιδόσεις που ξεπερνούν τα αντίστοιχα βενζινοκίνητα προϊόντα. Αν και ασύρματα, έχουν πελώρια ισχύ μπαταρίας που μπορεί να διαχειριστεί χλοοτάπητες όλων των μεγεθών και επιπλέον δεν χρειάζεται να ανησυχείτε συχνά για την φόρτιση ή την αλλαγή μπαταρίας.

Η επαγγελματική σειρά των χλοοκοπτικών της EGO είναι σημαντικά πιο αθόρυβη από τις παραδοσιακές βενζινοκίνητες εναλλακτικές. Με μηδενικές εκπομπές αερίων και λιγότερους κραδασμούς από ένα βενζινοκίνητο χλοοκοπτικό, τα χλοοκοπτικά της σειράς είναι άνετα στη χρήση ακόμα και για παρατεταμένα χρονικά διαστήματα. Τα φανάρια LED βοηθούν τις εργασίες σε χαμηλότερο φως για να εκμεταλλεύεστε στο έπακρο τη μέρα σας.

Κατασκευασμένα για διάρκεια, αυτά τα ασύρματα χλοοκοπτικά είναι σχεδιασμένα με τρόπο που μειώνει τον χρόνο και το κόστος συντήρησης στο ελάχιστο. Η δυνατότητα επίπεδου διπλώματος εξοικονομεί πολύτιμο αποθηκευτικό χώρο και διευκολύνει την μεταφορά τους.