EGO Power+ Hedge Trimmers
EGO Power+ Hedge Trimmers

ΟΙΚΙΑΚΑ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΨΑΛΙΔΙΑ ΜΠΟΡΝΤΟΥΡΑΣ

Ελαφριά αλλά ισχυρά, τα ψαλίδια μπορντούρας της σειράς σας προσφέρουν την άνεση και τον έλεγχο που χρειάζεστε για ένα τέλειο φινίρισμα. Καλύτερα για το περιβάλλον και ιδανικά για περιστασιακούς και φανατικούς κηπουρούς.

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΨΑΛΙΔΙΑ ΜΠΟΡΝΤΟΥΡΑΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ

Τα ασύρματα ψαλίδια μπορντούρας της σειράς Power+ της EGO είναι ισορροπημένα, ακριβή και ισχυρά αλλά και φιλικά προς τον χρήστη με διάφορα χαρακτηριστικά που κάνουν τον χειρισμό τους πιο ασφαλή και άνετο.

Διαθέτουν προφυλακτήρα ασφαλείας για τη λεπίδα και ηλεκτρικό φρένο που σταματάει την παροχή ενέργειας με το πάτημα ενός κουμπιού. Με χαμηλούς κραδασμούς, θόρυβο και μηδενικές εκπομπές αερίων θα είστε άνετοι μέχρι την ολοκλήρωση της εργασίας σας.

Η μεγάλη δυνατότητα κοπής και οι λεπίδες κομμένες με λέιζερ και ακονισμένες με κατεργασία διαμαντιού σας βοηθούν να περιποιείστε θάμνους πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά. Μια φόρτιση της μπαταρίας ARC Lithiumπαρέχει εντυπωσιακό χρόνο λειτουργίας- θα εκπλαγείτε με το πόσους θάμνους θα κουρέψετε.

Τα ασύρματα ψαλίδια μπορντούρας της EGO δοκιμάζουν τα όρια της τεχνολογίας μπαταρίας με ισχύ και επιδόσεις που ξεπερνούν τα αντίστοιχα βενζινοκίνητα εργαλεία, φέρνοντας την εργασία χωρίς βενζίνη σε άλλο επίπεδο και εξασφαλίζοντας υψηλά επίπεδα παραγωγικότητας.

Όλοι τα ασύρματα ψαλίδια μπορντούρας της σειράς Power+ είναι κατασκευασμένα για μεγαλύτερη διάρκεια συνεπώς θα ανακαλύψετε ότι ο χρόνος και το κόστος συντήρησης ελαχιστοποιούνται φυσικά.

Η σειρά ψαλιδιών μπορντούρας Power+ της EGO είναι σχεδιασμένη για να αποδίδει μέγιστη ισχύ μπαταρίας που ξεπερνάει σε επιδόσεις τη βενζίνη. Όλα τα σύρματα εργαλεία είναι συμβατά με έναν αριθμό επιλογών μπαταρίας προσφέροντας την απόλυτη ευελιξία για την ολοκλήρωση οποιαδήποτε εργασίας ανεξαρτήτως μεγέθους.