Η ΣΩΣΤΉ ΙΣΧΎΣ ΓΙΑ ΚΆΘΕ ΕΡΓΑΣΊΑ
PAD1500E

Nexus Escape Power Invertor

Απολαύστε ενέργεια εν κινήσει με τον αντιστροφέα ρεύματος EGO Power+ Nexus Escape. Μια πρίζα εναλλασσόμενου ρεύματος 240V σας επιτρέπει να συνδέσετε ενδεικτικά ζωτικό εξοπλισμό, αν εργάζεστε από απόσταση, και δύο θύρες USB για να συνδέσετε κινητά τηλέφωνα, έξυπνα ρολόγια/συσκευές GPS ή ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές. Μπορείτε να συνδυάσετε το Nexus Escape με οποιαδήποτε μπαταρία λιθίου EGO Power+ arc ώστε να σας παρέχει την ενέργεια που χρειάζεστε.

Read the full description below

This product is also sold as a kit. You could save £153.00.

Προβολή PAD1501E Nexus Escape Power Invertor (Kit)

Share this product

Full Product Description

Το EGO Power+ Nexus Escape σας επιτρέπει να ξεκλειδώσετε τη δύναμη της μοναδικής πατενταρισμένης τεχνολογίας μπαταρίας λιθίου όπου και όταν τη χρειάζεστε.
Ανθεκτικά κατασκευασμένος, ο αναστροφέας ρεύματος Nexus Escape περιλαμβάνει μια πρίζα εναλλασσόμενου ρεύματος 240V, καθώς και δύο θύρες USB, οι οποίες σας επιτρέπουν να φορτίζετε κινητά τηλέφωνα, φορητούς υπολογιστές, φωτογραφικές μηχανές, φώτα και άλλες ηλεκτρικές συσκευές με μέγιστη ισχύ 150Watt.
Ελαφρύς και μικρός, μπορείτε να μεταφέρετε το Nexus Escape στο σακίδιό σας για να παρέχει μια ζωτικής σημασίας ώθηση ενέργειας όταν είναι απαραίτητο, όταν κάνετε πεζοπορία, κάμπινγκ, επισκέπτεστε την παραλία, απολαμβάνετε ένα φεστιβάλ ή ακόμα και όταν βρίσκεστε στο σπίτι.
Με ισχύ που επαρκεί για τη λειτουργία μιας τηλεόρασης 42 ιντσών για έως και δέκα ώρες, τη φόρτιση 27 κινητών τηλεφώνων ή 5 φορητών υπολογιστών, το EGO Power+ Nexus Escape μπορεί να παρέχει όλη την ενέργεια που χρειάζεστε, όταν τη χρειάζεστε. (Με βάση μια μπαταρία 7,5Ah)

ΟΦΈΛΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ EGO POWER+

 • ΙΣΧΎΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΌΤΗΤΑ ΜΠΑΤΑΡΊΑΣ
  Παρέχοντας την ισχύ που χρειάζεστε, για κάθε εργασία. Η μπαταρία ARC Lithium™ 56V είναι ένα θαύμα μηχανικής που ξεπερνά τον ανταγωνισμό σε κάθε επίπεδο και έχει τη δυνατότητα να ξεπερνά τη βενζίνη. Όλες οι μπαταρίες μας 56V ARC Lithium™ είναι εναλλάξιμες σε ολόκληρη τη σειρά μπαταριών EGO - έτσι ώστε να υπάρχει μια μπαταρία για κάθε εργαλείο και κάθε εργασία.
 • ΑΝΘΕΚΤΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΌΔΟΣΗ
  Ως μια ώριμη, κορυφαία εταιρεία της αγοράς και μέλος του ομίλου Chervon, είμαστε υπερήφανοι για τις βέλτιστες πρακτικές που διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα μας είναι του υψηλότερου δυνατού επιπέδου. Στην πραγματικότητα, είμαστε τόσο σίγουροι για την ποιότητα και την απόδοση των εργαλείων μας που προσφέρουμε κορυφαίες στον κλάδο εγγυήσεις για εργαλεία και μπαταρίες που αγοράζονται από επαγγελματίες και οικιακούς χρήστες.
 • ΦΙΛΙΚΌΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ
  Στην EGO, σκεφτόμαστε πέρα από τις επιδόσεις. Οι ειδικοί μας είναι αδιάκοποι στην προσπάθειά τους να καινοτομούν εργαλεία για έναν καλύτερο κόσμο. Οι μπαταρίες ARC Lithium™ 56V της EGO δεν έχουν μόνο καλύτερες επιδόσεις από τα καύσιμα, αλλά είναι και καλύτερες για το περιβάλλον. Βοηθήστε μας να οδηγήσουμε την Ευρώπη σε ένα μέλλον με μπαταρίες και δεσμευτείτε για τον πιο έξυπνο και οικολογικό τρόπο εργασίας σε εξωτερικούς χώρους.

BATTERY FEATURES

 • ΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΙΆΖΕΙ ΜΕ ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ
  Σχεδιασμένο για μεγιστοποίηση της απόδοσης
  01 / 05
  Επόμενο
 • ΕΞΩΤΕΡΙΚΆ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΈΝΗ ΜΠΑΤΑΡΊΑ
  Παραμένει δροσερό για μεγαλύτερη διάρκεια ισχύος
  02 / 05
  Επόμενο
 • ΣΎΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗΣ ΙΣΧΎΟΣ
  Εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ισχύ, απόδοση και χρόνο λειτουργίας
  03 / 05
  Επόμενο
 • ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ "KEEP COOL"™
  Διατηρεί την απόδοση αποτρέποντας την υπερθέρμανση
  04 / 05
  Επόμενο
 • ΚΑΙΝΟΤΌΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΌΣ ΣΕ ΣΧΉΜΑ ΤΌΞΟΥ
  Μειώνει τη θερμοκρασία στην μπαταρία
  05 / 05
  Αρχή
ΓΙΑ ΈΝΑ ΚΑΘΑΡΌΤΕΡΟ, ΑΘΌΡΥΒΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΈΣΤΕΡΟ ΜΈΛΛΟΝ.
ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΤΕ ΣΕ ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΤΈΨΕΤΕ ΈΝΑ ΔΈΝΤΡΟ ΜΕ ΤΗ ΜΊΑ.

ΣΥΓΚΡΊΝΕΤΕ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΊΕΣ & ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΙΣΤΈΣ ΜΑΣ