Η ΣΩΣΤΉ ΙΣΧΎΣ ΓΙΑ ΚΆΘΕ ΕΡΓΑΣΊΑ
BH1001

Backpack Harness

Οι διπλοί ιμάντες ώμου είναι κατασκευασμένοι από μαλακό, παραγεμισμένο υλικό, ενώ το μαξιλάρι στην πλάτη παρέχει επιπλέον άνεση κατά τη λειτουργία. Ένα καλώδιο υψηλής χωρητικότητας ρεύματος συνδέει το σακίδιο πλάτης με το εργαλείο (περιλαμβάνεται ο προσαρμογέας ADB1000) και διαθέτει μια εύχρηστη ενσωματωμένη λαβή μεταφοράς για τη μεταφορά του σακιδίου από και προς την αποθήκη ή τον χώρο εργασίας σας.

Read the full description below

Share this product

Full Product Description

 Αφαιρέστε το βάρος από τα χέρια σας, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε περισσότερο στην εργασία που έχετε μπροστά σας. Το σετ ιμάντων για σακίδιο πλάτης BH1001 σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε ακριβώς αυτό. Είτε χαρίζετε στον φράχτη σας το απαραίτητο κλάδεμα, είτε αποφασίσατε να αντιμετωπίσετε εκείνο το κατάφυτο κομμάτι με τα αγριόχορτα και τα βάτα, με το BH1001 θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε τα χέρια σας χωρίς επιπλέον βάρος. 
Τα μαλακά διπλά μαξιλαράκια στους ώμους και την πλάτη σας προσφέρουν επιπλέον άνεση κατά τη χρήση, ενώ οι λαβές μεταφοράς διευκολύνουν τη μεταφορά όσον αφορά την αποθήκευση και την εργασία σας. 
Για να το συνδέσετε με τα εργαλεία σας EGO Power+, είναι δυνατή η χρήση της σύνδεσης γρήγορης εισόδου και εξόδου με τα εργαλεία σας Professional-X και με χρήση του προσαρμογέα ADB1000 (περιλαμβάνεται) με όλα τα υπόλοιπα εργαλεία EGO.

ΟΦΈΛΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ EGO POWER+

 • ΙΣΧΎΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΌΤΗΤΑ ΜΠΑΤΑΡΊΑΣ
  Παρέχοντας την ισχύ που χρειάζεστε, για κάθε εργασία. Η μπαταρία ARC Lithium™ 56V είναι ένα θαύμα μηχανικής που ξεπερνά τον ανταγωνισμό σε κάθε επίπεδο και έχει τη δυνατότητα να ξεπερνά τη βενζίνη. Όλες οι μπαταρίες μας 56V ARC Lithium™ είναι εναλλάξιμες σε ολόκληρη τη σειρά μπαταριών EGO - έτσι ώστε να υπάρχει μια μπαταρία για κάθε εργαλείο και κάθε εργασία.
 • ΑΝΘΕΚΤΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΌΔΟΣΗ
  Ως μια ώριμη, κορυφαία εταιρεία της αγοράς και μέλος του ομίλου Chervon, είμαστε υπερήφανοι για τις βέλτιστες πρακτικές που διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα μας είναι του υψηλότερου δυνατού επιπέδου. Στην πραγματικότητα, είμαστε τόσο σίγουροι για την ποιότητα και την απόδοση των εργαλείων μας που προσφέρουμε κορυφαίες στον κλάδο εγγυήσεις για εργαλεία και μπαταρίες που αγοράζονται από επαγγελματίες και οικιακούς χρήστες.
 • ΦΙΛΙΚΌΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ
  Στην EGO, σκεφτόμαστε πέρα από τις επιδόσεις. Οι ειδικοί μας είναι αδιάκοποι στην προσπάθειά τους να καινοτομούν εργαλεία για έναν καλύτερο κόσμο. Οι μπαταρίες ARC Lithium™ 56V της EGO δεν έχουν μόνο καλύτερες επιδόσεις από τα καύσιμα, αλλά είναι και καλύτερες για το περιβάλλον. Βοηθήστε μας να οδηγήσουμε την Ευρώπη σε ένα μέλλον με μπαταρίες και δεσμευτείτε για τον πιο έξυπνο και οικολογικό τρόπο εργασίας σε εξωτερικούς χώρους.

BATTERY FEATURES

 • ΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΙΆΖΕΙ ΜΕ ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ
  Σχεδιασμένο για μεγιστοποίηση της απόδοσης
  01 / 05
  Επόμενο
 • ΕΞΩΤΕΡΙΚΆ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΈΝΗ ΜΠΑΤΑΡΊΑ
  Παραμένει δροσερό για μεγαλύτερη διάρκεια ισχύος
  02 / 05
  Επόμενο
 • ΣΎΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗΣ ΙΣΧΎΟΣ
  Εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ισχύ, απόδοση και χρόνο λειτουργίας
  03 / 05
  Επόμενο
 • ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ "KEEP COOL"™
  Διατηρεί την απόδοση αποτρέποντας την υπερθέρμανση
  04 / 05
  Επόμενο
 • ΚΑΙΝΟΤΌΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΌΣ ΣΕ ΣΧΉΜΑ ΤΌΞΟΥ
  Μειώνει τη θερμοκρασία στην μπαταρία
  05 / 05
  Αρχή
ΓΙΑ ΈΝΑ ΚΑΘΑΡΌΤΕΡΟ, ΑΘΌΡΥΒΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΈΣΤΕΡΟ ΜΈΛΛΟΝ.
ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΤΕ ΣΕ ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΤΈΨΕΤΕ ΈΝΑ ΔΈΝΤΡΟ ΜΕ ΤΗ ΜΊΑ.

ΣΥΓΚΡΊΝΕΤΕ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΊΕΣ & ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΙΣΤΈΣ ΜΑΣ