Η ΣΩΣΤΉ ΙΣΧΎΣ ΓΙΑ ΚΆΘΕ ΕΡΓΑΣΊΑ
CH5500E

RAPID CHARGER

Όταν έρθει η ώρα της επαναφόρτισης, η μπαταρία λιθίου EGO Power+ 56V Arc είναι η ταχύτερη που υπάρχει, ειδικά όταν συνδυάζεται με τον ταχυφορτιστή μας! Επιτυγχάνετε πλήρης φόρτιση μόλις σε 30 λεπτά. Η ροή αέρα 360° AIRFLOW διατηρεί την μπαταρία δροσερή για μεγάλο διάστημα γρηγορότερης φόρτισης.

Read the full description below

Share this product

Product Specification

Show all

Full Product Description

Από άδεια σε πλήρως φορτισμένη σε μόλις 30 λεπτά. Ο γρήγορος φορτιστής μας μπορεί να αναζωογονήσει τη διάρκεια ζωής όλων των μπαταριών ιόντων λιθίου της σειράς Professional.
Το έξυπνο σύστημα ελέγχου της μπαταρίας παρακολουθεί συνεχώς την ισχύ και τη θερμοκρασία κάθε κυψέλης για να παρέχει την πιο αποτελεσματική και γρήγορη φόρτιση.
Το μοναδικό διπλό σύστημα φόρτισης με ψύξη ανεμιστήρα λειτουργεί κατά τρόπο που επιτρέπει στην μπαταρία να ξεκινήσει τη φόρτιση νωρίτερα και να τελειώσει τη φόρτιση γρηγορότερα. Αυτό σημαίνει ότι ο χρόνος που απαιτείται για τον ανεφοδιασμό της μπαταρίας είναι συχνά μικρότερος από τον χρόνο λειτουργίας που θα έχετε από μια πλήρη φόρτιση.
Μια χρήσιμη ένδειξη φόρτισης/διαγνωστικών LED θα σας ενημερώνει για την πρόοδο της φόρτισης και την κατάσταση της επαναφόρτισης.

ΟΦΈΛΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ EGO POWER+

 • ΙΣΧΎΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΌΤΗΤΑ ΜΠΑΤΑΡΊΑΣ
  Παρέχοντας την ισχύ που χρειάζεστε, για κάθε εργασία. Η μπαταρία ARC Lithium™ 56V είναι ένα θαύμα μηχανικής που ξεπερνά τον ανταγωνισμό σε κάθε επίπεδο και έχει τη δυνατότητα να ξεπερνά τη βενζίνη. Όλες οι μπαταρίες μας 56V ARC Lithium™ είναι εναλλάξιμες σε ολόκληρη τη σειρά μπαταριών EGO - έτσι ώστε να υπάρχει μια μπαταρία για κάθε εργαλείο και κάθε εργασία.
 • ΑΝΘΕΚΤΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΌΔΟΣΗ
  Ως μια ώριμη, κορυφαία εταιρεία της αγοράς και μέλος του ομίλου Chervon, είμαστε υπερήφανοι για τις βέλτιστες πρακτικές που διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα μας είναι του υψηλότερου δυνατού επιπέδου. Στην πραγματικότητα, είμαστε τόσο σίγουροι για την ποιότητα και την απόδοση των εργαλείων μας που προσφέρουμε κορυφαίες στον κλάδο εγγυήσεις για εργαλεία και μπαταρίες που αγοράζονται από επαγγελματίες και οικιακούς χρήστες.
 • ΦΙΛΙΚΌΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ
  Στην EGO, σκεφτόμαστε πέρα από τις επιδόσεις. Οι ειδικοί μας είναι αδιάκοποι στην προσπάθειά τους να καινοτομούν εργαλεία για έναν καλύτερο κόσμο. Οι μπαταρίες ARC Lithium™ 56V της EGO δεν έχουν μόνο καλύτερες επιδόσεις από τα καύσιμα, αλλά είναι και καλύτερες για το περιβάλλον. Βοηθήστε μας να οδηγήσουμε την Ευρώπη σε ένα μέλλον με μπαταρίες και δεσμευτείτε για τον πιο έξυπνο και οικολογικό τρόπο εργασίας σε εξωτερικούς χώρους.

BATTERY FEATURES

 • ΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΙΆΖΕΙ ΜΕ ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ
  Σχεδιασμένο για μεγιστοποίηση της απόδοσης
  01 / 05
  Επόμενο
 • ΕΞΩΤΕΡΙΚΆ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΈΝΗ ΜΠΑΤΑΡΊΑ
  Παραμένει δροσερό για μεγαλύτερη διάρκεια ισχύος
  02 / 05
  Επόμενο
 • ΣΎΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗΣ ΙΣΧΎΟΣ
  Εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ισχύ, απόδοση και χρόνο λειτουργίας
  03 / 05
  Επόμενο
 • ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ "KEEP COOL"™
  Διατηρεί την απόδοση αποτρέποντας την υπερθέρμανση
  04 / 05
  Επόμενο
 • ΚΑΙΝΟΤΌΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΌΣ ΣΕ ΣΧΉΜΑ ΤΌΞΟΥ
  Μειώνει τη θερμοκρασία στην μπαταρία
  05 / 05
  Αρχή
ΓΙΑ ΈΝΑ ΚΑΘΑΡΌΤΕΡΟ, ΑΘΌΡΥΒΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΈΣΤΕΡΟ ΜΈΛΛΟΝ.
ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΤΕ ΣΕ ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΤΈΨΕΤΕ ΈΝΑ ΔΈΝΤΡΟ ΜΕ ΤΗ ΜΊΑ.

ΣΥΓΚΡΊΝΕΤΕ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΊΕΣ & ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΙΣΤΈΣ ΜΑΣ