Η ΣΩΣΤΉ ΙΣΧΎΣ ΓΙΑ ΚΆΘΕ ΕΡΓΑΣΊΑ
BA5600T

10.0Ah BATTERY

 • Keep Cool technology

Ανάλογα με το προϊόν, με μία μόνο φόρτιση, μπορείτε να κουρέψετε έως και 1600 τετραγωνικά μέτρα, να κόψετε γρασίδι έως και 280 λεπτά, να κουρέψετε θάμνους έως και 300 λεπτά, να πριονίσετε έως και 600 κοπές ή να φυσήξετε φύλλα έως και 400 λεπτά. Το καινοτόμο σχήμα τόξου καταπολεμά την υπερθέρμανση και μεγιστοποιεί το χρόνο λειτουργίας, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Read the full description below

Share this product

Product Specification

Show all

Full Product Description

Η μπαταρία ARC Lithium™ 10.0Ah είναι η πιο ισχυρή μπαταρία της αγοράς. Πλήρως εξοπλισμένη με αναβαθμισμένο μετρητή ενέργειας.
Η μπαταρία ARC Lithium 10.0Ah είναι η πιο ισχυρή μπαταρία της αγοράς. Πλήρως εξοπλισμένη με ένα αναβαθμισμένο μετρητή ενέργειας, τα 5 τμήματα που τυλίγουν το κουμπί λειτουργίας σας δείχνουν πόση ισχύς μπαταρίας σας έχει απομείνει σε βαθμίδες 20%. Η τεχνολογία της μπαταρίας ARC Lithium™ είναι η πιο προηγμένη της αγοράς- εξοπλισμένη με την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία Keep Cool- η οποία διατηρεί τις κυψέλες δροσερές και παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.
Η εν λόγω μπαταρία έχει χωρητικότητα 560Wh, και θα παρέχει αυτή τη σταθερή ενέργεια μέχρι να εξαντληθεί η ισχύς, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα βιώσετε καμία απώλεια ισχύος καθώς η μπαταρία εξαντλείται. Για αυτή τη μπαταρία, ο χρόνος φόρτισης με τον κανονικό φορτιστή είναι 190 λεπτά και 70 λεπτά με τον γρήγορο φορτιστή.

ΟΦΈΛΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ EGO POWER+

 • ΙΣΧΎΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΌΤΗΤΑ ΜΠΑΤΑΡΊΑΣ
  Παρέχοντας την ισχύ που χρειάζεστε, για κάθε εργασία. Η μπαταρία ARC Lithium™ 56V είναι ένα θαύμα μηχανικής που ξεπερνά τον ανταγωνισμό σε κάθε επίπεδο και έχει τη δυνατότητα να ξεπερνά τη βενζίνη. Όλες οι μπαταρίες μας 56V ARC Lithium™ είναι εναλλάξιμες σε ολόκληρη τη σειρά μπαταριών EGO - έτσι ώστε να υπάρχει μια μπαταρία για κάθε εργαλείο και κάθε εργασία.
 • ΑΝΘΕΚΤΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΌΔΟΣΗ
  Ως μια ώριμη, κορυφαία εταιρεία της αγοράς και μέλος του ομίλου Chervon, είμαστε υπερήφανοι για τις βέλτιστες πρακτικές που διασφαλίζουν ότι τα προϊόντα μας είναι του υψηλότερου δυνατού επιπέδου. Στην πραγματικότητα, είμαστε τόσο σίγουροι για την ποιότητα και την απόδοση των εργαλείων μας που προσφέρουμε κορυφαίες στον κλάδο εγγυήσεις για εργαλεία και μπαταρίες που αγοράζονται από επαγγελματίες και οικιακούς χρήστες.
 • ΦΙΛΙΚΌΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ
  Στην EGO, σκεφτόμαστε πέρα από τις επιδόσεις. Οι ειδικοί μας είναι αδιάκοποι στην προσπάθειά τους να καινοτομούν εργαλεία για έναν καλύτερο κόσμο. Οι μπαταρίες ARC Lithium™ 56V της EGO δεν έχουν μόνο καλύτερες επιδόσεις από τα καύσιμα, αλλά είναι και καλύτερες για το περιβάλλον. Βοηθήστε μας να οδηγήσουμε την Ευρώπη σε ένα μέλλον με μπαταρίες και δεσμευτείτε για τον πιο έξυπνο και οικολογικό τρόπο εργασίας σε εξωτερικούς χώρους.

BATTERY FEATURES

 • ΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΙΆΖΕΙ ΜΕ ΚΑΜΊΑ ΆΛΛΗ
  Σχεδιασμένο για μεγιστοποίηση της απόδοσης
  01 / 05
  Next
 • ΕΞΩΤΕΡΙΚΆ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΈΝΗ ΜΠΑΤΑΡΊΑ
  Παραμένει δροσερό για μεγαλύτερη διάρκεια ισχύος
  02 / 05
  Next
 • ΣΎΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗΣ ΙΣΧΎΟΣ
  Εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ισχύ, απόδοση και χρόνο λειτουργίας
  03 / 05
  Next
 • ΜΟΝΑΔΙΚΉ ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑ "KEEP COOL"™
  Διατηρεί την απόδοση αποτρέποντας την υπερθέρμανση
  04 / 05
  Next
 • ΚΑΙΝΟΤΌΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΌΣ ΣΕ ΣΧΉΜΑ ΤΌΞΟΥ
  Μειώνει τη θερμοκρασία στην μπαταρία
  05 / 05
  Start
ΓΙΑ ΈΝΑ ΚΑΘΑΡΌΤΕΡΟ, ΑΘΌΡΥΒΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΈΣΤΕΡΟ ΜΈΛΛΟΝ.
ΝΑ ΑΛΛΆΞΕΤΕ ΣΕ ΜΠΑΤΑΡΊΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΤΈΨΕΤΕ ΈΝΑ ΔΈΝΤΡΟ ΜΕ ΤΗ ΜΊΑ.

ΣΥΓΚΡΊΝΕΤΕ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΊΕΣ & ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΙΣΤΈΣ ΜΑΣ