Ego Power+ Line Trimmers
Ego Power+ Line Trimmers

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑΜΝΟΚΟΠΤΙΚΑ

Μια ευέλικτη σειρά ασύρματων χορτοκοπτικών και θαμνοκοπτικών σχεδιασμένη για ασφαλή και άνετη χρήση για μεγάλα χρονικά διαστήματα με λιγότερη συντήρηση. Ιδανική για φανατικούς κηπουρούς καθώς και για επαγγελματίες διαμόρφωσης κήπων.

ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η σειρά ασύρματων χορτοκοπτικών και θαμνοκοπτικών Professional της EGO παρέχει καθαρή, αθόρυβη και ασφαλή εργασία συν την ικανότητα για μεγαλύτερη διάρκεια ακόμα και στις πιο δυσμενείς συνθήκες. Με ομαλή εκκίνηση, ο έλεγχος σταθερής ταχύτητας παρέχει συνέπεια στο κούρεμα και ο περιστρεφόμενος προφυλακτήρας κεφαλής δεν θα προκαλέσει φθορά στο έδαφος.

Με ρυθμιζόμενη λαβή, επιλογή ταχύτητας, μεγάλη λωρίδα κοπής και διπλή μεσινέζα, τα εργαλεία παράγουν λιγότερους κραδασμούς και επιτρέπουν γρηγορότερους χρόνους κοπής. Και επειδή είναι πιο αθόρυβα και ελαφριά χωρίς εκπομπές αερίων και λιγότερους κραδασμούς μπορείτε να εργάζεστε άνετα για περισσότερο. Η σειρά εργαλείων Professional της EGO είναι σχεδιασμένη για να αποδίδει μέγιστη ισχύ μπαταρίας που ξεπερνάει σε επιδόσεις την βενζίνη.

Η μπαταρία ARC Lithiumπαρέχει εντυπωσιακό χρόνο λειτουργίας- δεν θα πιστέψετε πόσο ψαλίδισμα μπορείτε να κάνετε με μια μόνο φόρτιση, φέρνοντας την εργασία χωρίς βενζίνη σε άλλο επίπεδο. Όλα τα ασύρματα χορτοκοπτικά και θαμνοκοπτικά της σειράς Professional είναι συμβατά με έναν αριθμό επιλογών μπαταρία, προσφέροντας την απόλυτη ευελιξία για την ολοκλήρωση οποιασδήποτε μικρής ή μεγάλης εργασίας. Επιπλέον είναι σχεδιασμένα για μεγαλύτερη διάρκεια, ελαχιστοποιώντας τον χρόνο συντήρησης.