Ego Power+ Line Trimmers
Ego Power+ Line Trimmers

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑΜΝΟΚΟΠΤΙΚΑ PRO-X

Τα εξαιρετικά ισορροπημένα χορτοκοπτικά και θαμνοκοπτικά σχεδιασμένα για άνετη χρήση όλη την ημέρα, απαιτούν λιγότερη συντήρηση. Ιδανικά για ομάδες συντήρησης κήπων με λιγότερους κραδασμούς και μηδενικές εκπομπές αερίων.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ- ΚΆΘΕ ΜΕΡΑ

 Η σειρά ασύρματων χορτοκοπτικών και θαμνοκοπτικών Professional-Χ της EGO είναι σχεδιασμένη για επαγγελματίες διαμόρφωσης εξωτερικών χώρων και ομάδες συντήρησης κήπων. Κατασκευασμένα για διάρκεια και σχεδιασμένα για εντατική καθημερινή εργασία, παρέχουν καθαρή, αθόρυβη, ασφαλή και παραγωγική εργασία ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες.

Με ρυθμιζόμενη λαβή, επιλογή ταχύτητας και μεγάλη λωρίδα κοπής, παράγουν λιγότερους κραδασμούς και υποστηρίζουν γρηγορότερους χρόνους κοπής. Όλα τα ασύρματα χορτοκοπτικά και θαμνοκοπτικά της σειράς Professional-Χ είναι σχεδιασμένα για μεγαλύτερη διάρκεια έτσι ο χρόνος συντήρησης ελαχιστοποιείται. Και επειδή είναι πιο αθόρυβα, ελαφρύτερα χωρίς εκπομπές αερίων και λιγότερους κραδασμούς μπορείτε να εργαστείτε άνετα για περισσότερο.

Με ομαλή εκκίνηση, ο έλεγχος σταθερής ταχύτητας παρέχει συνέπεια στο κούρεμα και ο περιστρεφόμενος προφυλακτήρας κεφαλής δεν θα προκαλέσει φθορά στο έδαφος. Η μπαταρία ARC Lithiumπαρέχει εντυπωσιακό χρόνο λειτουργίας- δεν θα πιστέψετε πόσο ψαλίδισμα μπορείτε να κάνετε με μια μόνο φόρτιση- επιδόσεις εφάμιλλες της βενζίνης χωρίς καυσαέρια, υπερβολικό θόρυβο ή κραδασμούς.Τα ασύρματα εργαλεία κήπου μας δοκιμάζουν τα όρια της τεχνολογίας μπαταρίας με ισχύ και επιδόσεις που ξεπερνούν τα αντίστοιχα βενζινοκίνητα προϊόντα φέρνοντας την εργασία χωρίς βενζίνη σε άλλο επίπεδο και εξασφαλίζοντας υψηλή παραγωγικότητα.

Η σειρά εργαλείων Professional-Χ της EGO είναι σχεδιασμένη για να αποδίδει μέγιστη ισχύ μπαταρίας που ξεπερνάει σε επιδόσεις την βενζίνη. Όλα τα ασύρματα εργαλεία σε αυτή τη σειρά είναι συμβατά με έναν αριθμό επιλογών μπαταρίας, προσφέροντας την απόλυτη ευελιξία για την ολοκλήρωση οποιασδήποτε εργασίας, μεγάλης ή μικρής.