Ego Power+ Line Trimmers
Ego Power+ Line Trimmers

ΟΙΚΙΑΚΑ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑΜΝΟΚΟΠΤΙΚΑ

Μια ευέλικτη σειρά χορτοκοπτικών και θαμνοκοπτικών σχεδιασμένη για ασφαλή, άνετη χρήση που απαιτεί λιγότερη συντήρηση. Ιδανική για περιστασιακούς αλλά και φανατικούς κηπουρούς.

ΙΣΧΥΡΑ ΘΑΜΝΟΚΟΠΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΤΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ

Η σειρά ασύρματων χορτοκοπτικών και θαμνοκοπτικών Power+ της EGO προσφέρει την ασύρματη τεχνολογία επαγγελματικού επιπέδου στον καθημερινό κηπουρό. Παρέχει μια καθαρή, αθόρυβη και ασφαλή εμπειρία συν την ικανότητα σκληρής δουλειάς για τις πιο δύσκολες συνθήκες.

Στη σειρά Power+ μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε σετ προϊόντων που περιλαμβάνουν συγκεκριμένη μπαταρία και φορτιστή, ή μεμονωμένα προϊόντα αν διαθέτετε ήδη μπαταρία EGO και φορτιστή.

Εάν είστε ήδη ιδιοκτήτης ενός προϊόντος EGO Power+ γνωρίζετε ότι οι μπαταρίες μας προσαρμόζονται σε όλα μας τα προϊόντα οπότε μπορείτε να αποφασίσετε εάν ένα επιπλέον σετ μπαταρίας και φορτιστή θα είναι χρήσιμο για τη συλλογή σας. Κατασκευασμένα ειδικά για κήπους μικρού προς μεσαίου μεγέθους μπορείτε να απολαύσετε μεγάλο χρόνο λειτουργίας (ο οποίος εξαρτάται από το ασύρματο χορτοκοπτικό που θα επιλέξετε) για να περιποιηθείτε τις άκρες που το χλοοκοπτικό σας δεν φτάνει.

Και με διαφορετικά πλάτη κοπής μπορείτε να επιλέξετε εύκολα τον ιδανικό χορτοκοπτικό για τον κήπο σας. Με ομαλή εκκίνηση, ο έλεγχος σταθερής ταχύτητας παρέχει συνέπεια στο κούρεμα και ο περιστρεφόμενος προφυλακτήρας κεφαλής δεν θα προκαλέσει φθορά στο έδαφος. Με ρυθμιζόμενη λαβή, επιλογή ταχύτητας, μεγάλη λωρίδα κοπής και διπλή μεσινέζα, παράγουν λιγότερους κραδασμούς και υποστηρίζουν γρηγορότερη κοπή. Και επειδή είναι πιο αθόρυβα και ελαφριά χωρίς εκπομπές αερίων και λιγότερους κραδασμούς μπορείτε να εργάζεστε άνετα για περισσότερο.